HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Sultan Tapdık

Sultan Tapdık

Orta Karadeniz Medyası Federasyonla Güçlendi

17 Mart 2024 Pazar

Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu ilk Genel Kurulunu yaptı.

Uzun yıllardır tanıdığım Mehmet Yazıcı beyefendi Federasyonun hem Kurucu Genel Başkanı hem de Samsun Gazeteciler Cemiyeti Salonunda yapılan Genel Kurulla birlikte seçilen ilk Genel Başkan unvanını elde etti.

Orta Karadeniz Bölgesi'nde gazeteci meslektaşlarımıza yön veren Medya Sivil Toplum Kuruluşları tarafından kurulan Federasyon, aynı zamanda Samsun'da kurulmuş olan ilk Federasyon olma özelliğine de sahip.

Federasyon Yönetiminde uzun yıllar tanıdığım Gazeteci büyüklerimin de yer aldığını görmek beni ayrıca mutlu etti.

Bahtiyar Kahveci, Muradiye Ergin ve Resul Akçay gibi isimler yeni kurulan Federasyonun Yönetim Kurulunda, Mehmet yazıcı abimle birlikte yol alacaklar.

Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yazıcı, toplantıda yaptığı konuşmasında "Samsun'dan Türkiye'ye medyanın sorunlarının çözümü için" ciddi çalışmalar yapacaklarını ifade ederek İnternet Yasası, Basın Meslek Yasası ve medyanın içinde bulunduğu diğer sıkıntılar gibi Türkiye'nin de gündeminde olan sorunların çözümüne katkıda bulunacaklarını söyledi.

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak yaptığı icraatları yakından tanıyan birisiyim. Dolayısıyla Federasyon Başkanı olarak verdiği sözlerin de yerine getirileceğini inancım tamam.

Yeni Federasyon bölgeye ve ülkemize hayırlı olsun.

Sultan Tapdık


Bu haber toplam 233 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları