Mustafa Adıgüzel; "Sağlık Hizmeti Bir Bütündür"

Dünya Veteriner Hekimler gününü etkinliğinde konuşan CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel; “Sağlık hizmeti bir bütündür. İnsan sağlığı, hayvan sağlığından ve çevre sağlığından ayrı düşünülemez” dedi.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Dünya Veteriner Hekimler gününde Ankara Ulus'ta düzenlenen etkinliğe yine Ordulu olan Türk Veteriner Hekimler Birliği İkinci Başkanı Taner Canbulut ve kendisi de bir Veteriner Hekim olan Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ile birlikte katıldı.

 

Mustafa Adıgüzel, yaptığı konuşmada şunları söyledi:  "Burada bir siyasetçi olarak bizim dinleme, sizin de konuşma gününüz. Ancak bir milletvekili olarak değil bir hekim olarak iki cümle etmek isterim. Sağlık hizmeti bir bütündür. İnsan sağlığı, hayvan sağlığından ve çevre sağlığından ayrı düşünülemez. Sorunlar da çözümler de birlikte değerlendirilmek zorundadır. Veteriner hekimlerimiz hem insan sağlığının hem hayvan sağlığının hem gıda sağlığının hem çevre sağlığının, hatta bilimsel ve tıbbi çalışmaların, tarımsal üretim sektörünün de olmazsa olmaz bileşenleridir. Hem bir meslektaşınız, hem de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bir üyesi olarak tüm sosyal ve özlük haklarınızın çalışma koşullarınızın, sağlıkta şiddet dâhil bütün sorunlarınızın takipçisi olacağım. Dün Birlik Genel Başkanımız ve yönetimi ile görüşen Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'in de selamlarını ve sevgilerini iletiyorum. Bu organizasyona katkı yapan başta Birlik Genel Başkanımıza, veteriner oda, sendika ve derneklerine teşekkür ediyor, onların şahsında tüm emekçi veteriner meslektaşlarımın gününü kutluyor, sevgiyle selamlıyorum.”

 

HABER MERKEZİ


Erzurum Valisi Hafızlık Yarışması Şampiyonu Oldu

Vali Erol; "Engelli Vatandaşlarımızın Sorunlarına Duyarlılıkla Yaklaşmalıyız"

Ünye'de Estetik Kaldırım Çalışması

Ordu Halk Sağlığı Kurulu Toplandı

NÖBETÇİ ECZANELER

SAĞLIKÇILARDAN PROMOSYON DÜZENLEMESİ TALEBİ

ÖDEMELER YAPILIYOR

TOKAT'TA DEPREM !

SUYA YÜZDE 25 İNDİRİM!

KADIN ÜRETİCİ PAZARI İLK GÜNDEN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Anasayfa