Fenerbahçe Kadınlar Voleybol Ligi şampiyonu oldu

Fenerbahçe Opet, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 yendi ve seriyi 3-2'ye getirip şampiyonluğa ulaştı.

Fenerbahçe Opet, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final etabı 5. maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup ederek seriyi 3-2'ye önde tamamladı ve üst üste 2 kez şampiyon oldu.

Müsabakaya hızlı başlayan Fenerbahçe Opet, skoru 9-3'e getirdi. File önünde savunmada iyi grafik çizen Eczacıbaşı Dynavit, farkı 2 sayıya indirdi: 9-7. Mola dönüşünde tekrar üstünlüğü ele geçiren Fenerbahçe Opet farkı 7 sayıya çıkardı: 14-7. Kalan bölümde farkı koruyan sarı-lacivertli ekip ilk seti 25-18 kazanmayı başardı.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. Eda Erdem Dündar'ın blok sayılarıyla sarı-lacivertli ekip 10-7 öne geçti. Mola dönüşünde Fenerbahçe Opet üst üste sayılarla farkı daha da yükseltti: 14-7. Mola dönüşünde Eczacıbaşı Dynavit farkı 2 sayıya kadar indirmeyi başarsa da Fenerbahçe Opet 25-22 kazanarak durumu 2-0'a getirdi.

Üçüncü sete Eczacıbaşı Dynavit daha iyi başlayan taraf oldu. Ancak Eda Erdem Dündar'ın blok sayıları skora eşitlik getirdi: 6-6. Eczacıbaşı Dynavit'te Gray ve Boskovic, Fenerbahçe Opet'te ise Ana Cristina ve Melissa Vargas'ın karşılıklı sayılarıyla beraberlik devam etti: 10-10. Üçüncü set son bölüme dek eşitlikle devam etti. 25-25'lik eşitliğin ardından Cristina'nın smaç sayısıyla Fenerbahçe Opet öne geçti. Boskovic'in vuruşunda top dışarı çıkarken sarı-lacivertliler seti 27-25, maçı da 3-0 kazanmayı başardı.

Haber Merkezi


İLLERE GÖRE FINDIK FİYATLARI

ORDU'DA VEFAT EDENLER

EĞİTİMDE ŞİDDET YASASI ÇIKARILSIN!

"Bu Gidişle, Fındık da İthal Etmeye Başlarız!"

Çağan Sönmez’den Ödüllü Performans

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN ANNELERE ÖZEL ETKİNLİKLER

11 ilde fırtına bekleniyor

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

20 İlde Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon Yapıldı

Erzurum Valisi Hafızlık Yarışması Şampiyonu Oldu
Anasayfa