11 ilde fırtına bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü meydana gelebilecek heyelan tehlikesine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, (Mgm) İçinde İstanbul ve İzmir'in de olduğu 11 kentte fırtına, beklendiğini, Van ve Hakkari'de de kuvvetli rüzgar ve yağışın sebep olabileceği kar erimesi nedeniyle meydana gelebilecek heyelan tehlikesine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.

Meteoroloji raporuna göre, Türkiye genelinde birçok bölgede kuvvetli rüzgarın etkili olması bekleniyor. Antalya, Burdur, Edirne, Isparta, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Muğla, Tekirdağ gibi birçok ilde kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Özellikle yüksek kesimlerde yoğunlaşması beklenen rüzgarın, yaşanabilecek olumsuz etkileri önlemek adına dikkatli olunması gerekdiği belirltidi.

Van’da ise yüksek kesimler için kuvvetli rüzgar ve yağışın sebep olabileceği kar erimesi nedeniyle heyelan uyarısı yapıldı. Yetkililer, vatandaşların bu bölgelerde dikkatli olmaları, olası heyelan riskine karşı gerekli tedbirleri almaları konusunda uyardı.

Meteoroloji yetkilileri, rüzgarın etkisini azaltana kadar dikkatli olunması gerektiğini belirtirken, heyelan gibi ani doğal olaylara karşı da önlem alınması gerektiğini vurguluyor


FİNALDEYİZ

NÖBETÇİ ECZANELER

Ordu'da antrenör çiftin nikahı yeşil sahada kıyıldı

Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem

MAYIS YEDİSİ GELENEĞİ ALTINORDU’DA YAŞATILDI

Emekliye özel projeler yolda

TARİHİ ESERLER KORUMA ALTINA ALINIYOR

BÜYÜKŞEHİR ÜRETİCİYE GÜVEN VERİYOR

ORDU'DA VEFAT EDENLER

ORDULU MİLLİ ATICI TECRÜBESİNE GÜVENİYOR
Anasayfa