MİNE BİYONİK KOLUNA KAVUŞUYOR !

7 ay önce geçirdiği elim kaza sonucu sağ kolunu kaybeden Mine Tokat’a biyonik kol için gerekli olan para toplandı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 14 Ağustos 2023 tarihinde yaşanan olay genç anne Mine Tokat'ın hayatını derinden etkiledi. Fındıklarını patoza verirken sağ kolunu kaybeden Mine, iki çocuğuna daha iyi bir yaşam sunabilmek ve onların isteklerini karşılayabilmek adına biyonik bir kol ile tekrar hayata tutunmak istiyordu. "Çocuklarım için, yeniden bir kol kazanmak istiyorum. Belki Allah vergisi olmayacak ama bana bir umut olacak" diyen Mine için, parçalanan kaslarının yapay bir kol için uygun olduğu belirlendi.

Ancak bu yeniden doğuş için ciddi bir maliyet vardı: tam 112 bin Euro, yaklaşık 4 milyon lira. Ordu Valiliği'nden yardım kampanyası için izin alındı ve 19 Mart'ta başlayan bu umut yolculuğu, dün akşam itibariyle mutlu bir sona ulaştı. Ordu halkı, büyük bir dayanışma örneği sergileyerek sadece 9 günde gereken parayı topladı.

Dün akşam, ihtiyaç duyulan paranın yüzde 95'i toplandıktan sonra, geri kalan kısmı sadece 2 saat içinde toplandı ve 112 bin Euro, yani 4 milyon lira hedefine ulaşıldı. Mine, yakında yapılacak operasyonla biyonik koluyla yeniden hayata tutunacak.


İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

NÖBETÇİ ECZANELER

Maalesef 2 Polisimiz Şehit Oldu

Adıyamanlılar Yaralı Polislere Kan Vermeye Koştu

Polisler çatıştı: 2’si ağır, 3 yaralı

AK Parti Altınordu Eski İlçe Başkanı Cihan Erken Vefat Etti

Galatasaray’da Dursun Özbek yeniden aday

Mustafa Adıgüzel; "Sağlık Hizmeti Bir Bütündür"

KOSGEB Şehir Şehir Gezerek Girişimci Tespit Edecek

TAŞKIN YENER VEFAT ETTİ
Anasayfa