HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

EVLAT ...

30 Kasım 2021 Salı Saat: 07:34

Yüce Allah'ın yarattığı dili dini ırkı ve rengi ne olursa olsun insan dünyanın her yerinde insandır. İnsan onur ve gururuna yakışır biçimde Allah'ın bahsettiği ömrünü Huzur ve güven içerisinde insanca yaşam hakkına sahiptir.Çünkü yüce Allah'ın yarattığı insan dahil insan dostu tüm canlara verdiği en önemli hak kutsal yaşam hakkıdır.

Akıl sahibi ve akıl sağlığı yerinde  hiçbir ölümlü fani hangi etki ve yeki sahibi olursa olsun insanın ve canlının Allah tarafından verilmiş kutsal yaşam hakkına asla karışmaz karışamaz. 

Yüce Allah yarattığı tüm kullarına bana ait kusurlarınızla gelin,hesabını bir tek ben sorar gerekeni yalnız ben yaparım.Ama bana kul hakkıyla gelmeyin karışmam buyuran yüce Allah'ın yarattığı hiçbir kulunun hayatına müdahale etmediği ve tüm idarenin yaratılmışların kendi hür iradelerine bırakıldığının kaçınılmaz bir gerçek olduğu ortadadır.

Akıl sahibi ve akıl sağlığı yerinde insanlara ve hayatlarına karışmaya kalkanlar hangi etki ve yetki sahibi olurlarsa olsunlar  hiçbir hak ve yetkileri olmadığı için kendilerini yok sayanlardır.

Bu demek değildir ki herkes her istediğini her istediği yerde yapar yapabilir. Hayır dünyayı ve hayatı birlikte paylaştığı hiçbir canlının yaşam hakkına asla müdahale edemez, hiçbir akıl sahibi ve akıl sağlığı yerinde hiçbir insan.

Sevgili evlat,seni yetiştiren babadan ziyade anneye minnet şükranlarımızı sunarız.Çünkü fani dünyayı siz  bizlerin varlık  sebebimiz olan kız evlatları huzur ve güven içerisinde yaşanılır kılacaksınız.

Akıl sahibi ve akıl sağlığı yerinde hiçbir insan hele hele bu insan insanlığın varlık sebebi kadın ise kadın hak hukuk ve adaletten asla taviz vermez.. Tüm kadınlarımızı kutlarım,geleceğimiz ilk ve tek umudu siz güzel kızımızın şahsında...Allah ülkede Ünye'de ve tüm dünyada sayınızı artırsın.Ayağınıza taş değdirmesin.Sizler gibi güzel insanları ve evlatları kem gözlerden korusun.

Amin.

Siz ve sizin gibi insanı Kural ve kaideler ışığında insanlığın huzurlu ve güvenli geleceğine  insanı kural ve kaideler eşliğinde önemli katkılar sağlayacak bilgiler içeren güzel duygularla yetiştirilmiş pırıl pırıl ana kuzuları,vatan evlatları sayesinde bizlerin haktan hukuktan ve adaletten uzaklaştırıp yaşanmaz hale getirdiğimiz,daha açık bir ifade ile cehenneme çevirdiğiniz iki günlük fani dünyayı daha mükemmel bir şekilde herkesin birbirinin hakkına hukukuna  riayet ederek insanca yaşadığı bir dünya bir cennet haline getirir.

Allah sizin gibi insan evlatlarının ülkede  ve tüm dünyada sayısını artırsın.Defalarca Amin.


Bu haber toplam 645 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları