9 Ekim 2026 Cuma
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺ ▲
  • EURO 53,18 ₺ ▼
  • STERLİN 61,85 ₺ ▲
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺ ▲
  • BTC 2.719.735,00 ₺ ▼
  • BİST 14.121,83 ▼

OBBKT, ÇİNE’DE KAHKAHAYA DOYURDU!

8
Yayınlama: 09 Ekim 2026 Cuma 11:09 | Güncellendi: 09.10.2026 12:38
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, Aydın’da düzenlenen 4. Alabanda Tiyatro Festivali’nde sahne aldı. “Kahvede Şenlik Var” adlı oyun, izleyicilerden büyük beğeni topladı.
OBBKT, ÇİNE’DE KAHKAHAYA DOYURDU!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), Türkiye’nin farklı şehirlerinde tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Çine Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Alabanda Tiyatro Festivali’ne katılan OBBKT, sevilen komedi oyunu “Kahvede Şenlik Var” ile Aydınlı sanatseverlerin karşısına çıktı.

Sabahattin Kudret Aksal’ın klasik eserlerinden biri olan oyun, kadın-erkek ilişkilerini ve toplumsal kalıpları mizahi bir dille ele aldı. Salonu dolduran izleyiciler, oyun boyunca keyifli anlar yaşarken, gösterinin sonunda tiyatro ekibini uzun süre alkışladı.

OBBKT EKİBİNE PLAKET VE ÇİÇEK

Gösterinin ardından festival komitesi ve Çine Belediyesi temsilcileri, Ordu’nun köklü tiyatro geleneğini festivale taşıyan OBBKT ekibine teşekkür etti. Günün anısına tiyatro ekibine plaket ve çiçek takdim edildi.

Turne çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, Ordu’nun kültürel birikimini farklı şehirlerdeki izleyicilerle buluşturmaya ve tiyatro sanatının yaygınlaşmasına katkı sunmaya devam ediyor.