Kullanmadığı Makam Aracı ve Şoförü Düğünlere Tahsis Etti!

31 Mart seçimlerinde göreve seçilen CHP'li Bulancak Belediye Başkanı kullanmadığı makam aracını makam şoförüyle beraber ücretsiz düğünlere tahsis etti.

Giresun'un Bulancak ilçesi Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın talimatıyla kullanmadığı makam aracı, talep eden vatandaşların düğün ve sünnet törenlerinde kullanılmaya başlandı.

Ücretsiz olarak ve Belediye şoförü ile tahsis edilen aracın düğün ve sünnetlerde kullanımı vatandaşlarca memnuniyetle karşılanırken, yoğun talep başvurularının alındığı açıklandı.

İlk olarak, Ergüney ailesinin çocuğu Çağan Köksal’ın sünnet töreninde kullanılan makam aracıyla sünnet alayı turu atan çocukların sevinci ve mutlulukları yüzlerine yansırken, Ergüney ailesi ve sünnet çocuğu Çağan Köksal, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'a teşekkür ettiler. 

Makam aracını halkın arabası yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Necmi Sıbıç; "Mutluluklara vesile olmak ve bunu paylaşmak paha biçilemez. Uygulamamız yaz boyunca devam edecek. Çağan Köksal evladımıza sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" dedi.

HABER: Mehmet Emin Danış 


Öğretmenler, Çalışma Programına İstedikleri İllerde Katılabilecek

İşte, Bu Gençler Alkışlanır!..

İl Müdürü Asaleten Atandı

Gençler "Sert Adımlarla" Yürüdü...

Kentin Estetiğine Katkı Sunuyor

Gençlik Haftası Etkinlikleri Coşkuyla Başladı

PROJE KABUL EDİLDİ

Öğrenciler Projelerini Kitapla Taçlandırdı

Türk Sağlık-Sen'den Teşekkür Mesajı

‘’DEVLETİN HAMALI ESNAF MI’’
Anasayfa