HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Cüneyt Altuntaş

Cüneyt Altuntaş

JOKER

11 Ağustos 2022 Perşembe Saat: 09:02

Birçok polemikle vizyona giren Batman’ın azılı düşmanı Joker’in nasıl joker olduğunu izlediğimiz film gişede büyük bir başarı yakalamış ve oldukça büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmıştı. Devam filminin ne zaman geleceği merakla beklenirken müjdeli haber yapımcılarından geldi.

Joaquin Phoenix’in başarılı bir performansla kendisine hayran bırakan Joker karakterinin devam filminin vizyon tarihide belli oldu. Batman serisinden tanıdığımız kötü ve psikopat Joker ilk kez 2019 yılında solo bir filmle izleyicilerin karşısına sunulmuş ve sinemaseverler tarafından büyük bir sevgi kazanmıştı. Ayrıca Joaquin Phoenix bu rol sayesinde en iyi erkek oyuncu Oscar ödülünü de kazanmıştı. Filmin yeni adı Joker: iki kişilik delilik olarak açıklandı. Orijinal adı Folie a Deux olan film Fransızcada iki ya da daha fazla kişiyi etkileyen bir akıl rahatsızlığının tıbbi karşılığı anlamına geliyor. 

Bazı söylentilere göre Jokerin partneri olan yine kendisi gibi kötü ve psikopat kişilik Harley Quinn için  şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga’ya teklif götürülmüş. Eğer teklifi kabul ederse devam filminde Lady Gaga’yı Harley Quinn olarak beyaz perdede izleyeceğiz. Film 4 Ekim 2024 tarihinde vizyonda sinemaseverler ile buluşacak.


Bu haber toplam 1.781 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları