1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ...

Asayiş 772
Yayınlama: 19 Ağustos 2021 Perşembe 03:21 | Güncellendi: 01.07.2026 04:11
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri uyuşturucu ile mücadelesini aralıksız sürdürüyor.
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ...

Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 10 Ağustos tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 3 şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 3 adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirildi. Şüphelilere, haklarında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

11 Ağustos’ta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce  şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 21 gram Eroin maddesi ile 3 gr Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

 Şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

12 Ağustos’ta şüphe üzerine durdurulan 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

13 Ağustos’ta Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

13 Ağustos’ta İkizce Polis Merkez Amirliği görevlilerince istihbari bir çalışma  sonucunda 6 kök Hint Keneviri ele geçirildi, 1 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 

HABER MERKEZİ