1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

ORDU'DA UZUN BEKLEYİŞLER SONA ERDİ O DOKTOR, GÖREVE BAŞLADI

Sağlık 539
Yayınlama: 14 Ekim 2023 Cumartesi 15:55 | Güncellendi: 01.07.2026 02:07
Ordu’da 6 aydan fazla bir süredir eksikliği görülen Romatoloji uzmanı, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
ORDU'DA UZUN BEKLEYİŞLER SONA ERDİ O DOKTOR, GÖREVE BAŞLADI

 Ordu’da 6 aydan fazla bir süredir eksikliği görülen Romatoloji uzmanı, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Ordu’nun devlet hastanelerindeki tek romatoloji uzman Dr. Baki Özdemir’in Ordu’dan ayrılmasının ardından bu branşa atama yapılmadığı için yüzlerce hasta mağdur edilmişti.

6 aydan fazla zamandan bu yana birçok hasta, romatoloji uzmanı olmamasından dolayı ya özel hastanelere gitmek zorunda kaldı, ya da tedavi sürecinin uzamasına neden olundu.

Son atamalarla Ordu’ya romatoloji uzmanı gelmesi üzerine romatizma ve benzeri hastalıkları olan vatandaşlar, büyük sevinç yaşadı.

Daha önce Fatsa Devlet hastanesinde iç hastalıkları doktoru olarak görev yapan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Romatoloji Uzmanı Dr. Serkan Günaydın, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ