1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

MÜDÜR KASAPOĞLU, KORGAN DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Sağlık 978
Yayınlama: 11 Şubat 2022 Cuma 10:14 | Güncellendi: 01.07.2026 05:11
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş’ın eşlik ettiği ziyarette aşılama çalışmaları, ameliyathane, poliklinik ve sunulan diğer hizmetleri yerinde değerlendirildi.
MÜDÜR KASAPOĞLU, KORGAN  DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş’ın eşlik ettiği ziyarette aşılama çalışmaları, ameliyathane, poliklinik ve sunulan diğer hizmetleri yerinde değerlendirildi. Korgan ilçesinde görevine başlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Sevda Özdeş’in polikliniğine uğrayarak başarılar diledi.

Korgan Devlet Hastanesinden sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızla sohbet ederek görüş, önerilerini alarak, geçmiş olsun dileklerini ileten Dr.Kasapoğlu, vatandaşlarımıza milli ve yerli imkanlarla üretilen Turkovac’ın ilimizde uygulanmaya başladığını hatırlatarak, “Bildiğiniz gibi ülkemizin yerli imkanları ile üretilen ve özellikle Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin Koca ve ekibinin büyük emek verdiği yerli aşımız sizlerin hizmetine sunuldu. Bu ülkemiz açısından Covid-19 mücadelesinde yeni bir milat oldu. Turkovac’ın kullanılmaya başlanmasından dolayı mutluyuz, gururluyuz. Covid-19 mücadelesinde artık daha güçlüyüz. Herkes eksik aşılarını veya hatırlatma dozlarını Turkovac olarak yaptırabilir” dedi.

HABER MERKEZİ