KADINLAR

Ahmet Yenin 2022-09-28 08:59:18

Ülkeyi, Ünyeyi, Maraşı ve Dünyayı Düşünerek Yaşayan Kadınlar Refaha Kavuşturacak.

Senin ve senin gibi varlık sebebimiz düşünerek yaşayan kadınların annelerin

düşünerek yaşayan akıl sağlığı yerinde her insanın söylediği gibi şahsen tekrar söylüyor ve diyorumki  bencil insan ve özellikle de bu bencil insanların seçerek görev ve yetki verdiği bencil sadece kendini ve yandaşlarını düşünen  erkek idarecilerin cehenneme çevirerek yaşanmaz hale getirdikleri fani dünyayı okumuş öğrenmiş bu güzel düşünceli hanımefendinin de açıkça beyan ettiği gibi düşünerek yaşayan varlık sebebimiz kadınların cennete çevireceğini söylüyorum.

İşte varlık sebebimiz özde anne, özde kadın.

Ülkeyi Ünyeyi Maraşı ve dünyayı siz cennete çevireceksiniz.

Çünkü Yüce Allah erkeklere oranla siz varlık sebebimiz kadınları çok daha duyarlı, şefkatli ve dayanıklı yaratmış.

Kadın yerinde ana, yerinde baba,yerinde teyze, hala, dayı amca herşey olabilecek özellikte ve önemdedir...

Kadın Yüce Allah'ın kendine verdiği bu önemli vasfını okuyup öğrenerek, ilim bilim, sanat tahsil ederek daha iyi öğrenir ve öğrenmektedir.

Kadın deyip geçmeyelim. Varlık sebebimiz kadın dünyanın ve hayatın huzurlu ve güvenli geleceğinin ilk ve tek teminatıdır..

Ağzına, yüreğine, beynine ve diline sağlık Maraşlı  can parçası anam.

Sdni kazanan babandan ziyade doğurmakla bırakmayıp insanca yetiştiren saygıdeğer varlık sebebimiz Anneniz hanımefendiye Ünyeden yürek dolusu teşekkürler.

Yüce Yüce Allah sizin gibi iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanların, örnek annelerin, ülkede Ünye de, Kahramanmaraş'ta ve dünyada sayısını artırsın. Amin.

Bu yazı toplam 434 defa okunmuştur

Anasayfa