KURUMLAR TÜM İNSANLARA AİTTİR

Ahmet Yenin 2022-08-24 09:06:48

Kurumlar Sadece Çalışanlara Değil Tüm İnsanlara Aittir...

Ama görüldüğü gibi sağlık müdürlüğünün giriş kapısı ve alanı sorumsuz vatandaşların araç otopark olarak kullanılmasından ötürü sağlık hizmeti alacak insanlara binaya geçiş izni dahi vermeyecek kadar kapatılmıştır.Bu sorunu görmeyenlerin insan ve idareci olmaları mümkün mü sizce de saygıdeğer insanlar ve ve özellikle de Ünyeliler.Yorum sizin.

Şu anki konu sağlık hizmeti almak için gelenler ile yanlarındaki refakatçilerinin rahatlıkla sıraların beklemeleri için istirahat etmeleri gereken alanın önce kurum çalışanları,sonrada sade vatandaşların araçlarını gelişigüzel park ettikleri alan değildir,olmaz,olamaz,olmamalı...

Çünkü bu ve benzeri tüm kamu alanları sadece kamuda görevlilerin kullanacakları alanlar değil,tüm kamuya ait alanlardır. Ünye ilçe sağlık müdürlüğü ile aynı binada hizmet veren Ünye bir nolu sağlık ocağının girişi ve sahip olduğu alan kamunun alanıdır.Kamu yani söz konusu kurumdan hizmet alacak tüm insanların  kullanımına açık alandır.

Bu nedenle Ünye ilçe sağlık müdürlüğü ve bir nolu sağlık ocağının iç içe yer aldığı binanın bulunduğu alan girişi ve bağlı olduğu tüm alanı sağlık hizmeti almak için gelen insanlarımıza ve yanlarında gelen refakatçilere açık olması gereken sıra bekleme ve dinlenme ve sağlık hizmeti almak için gelen insanların nefes alma alanıdır.

Büyük bir tesadüf sonucu bu kurumun hemen karşısında yer alan meydanda Ordu büyükşehir Belediyesine ait  hayli yüksek kapasiteli ücretli bir otopark mevcuttur.Bu otopark gerek kurum çalışanları,gerekse  kurumdan hizmet almak için gelen vatandaşların araçlarının  ücreti mukabilinde  park edilebilecekleri alandır..Bu otopark boş dururken  sağlık hizmeti alacakların gelip rahatlıkla dolaşıp oturup dinlenirken sıra bekleyecekleri alanın otopark olarak kullanılması ne kadar doğrudur,yorumu  söz konusu kurumdan sağlık hizmeti alacak insanlar ve Ünyeliler olarak sizler yapın...

Netice olarak devlet adına devletin asıl sahibi millete hizmet etmek üzere yasa ile oluşturulmuş tüm kurumları ve  alanlarını sadece kurum çalışanları değil,kurumdan hizmet almak için gelen tüm insanlar kullanır,kullanabilir.

Bu yüzden bugünden sonrada olsa Ünye ilçe sağlık müdürlüğü ile iç içe sağlık hizmeti veren Ünye bir nolu sağlık ocağının önündeki alanın otopark olarak kullanılmasına kim yada kimler dur diyerek,bu alanın sağlık hizmeti almak için gelen insanlara nefes aldıracak alan haline getirilmesine kim yada kimler ön ayak olacak.Bekleyelim ve görelim. 

Bu yazı toplam 480 defa okunmuştur

Anasayfa