KUL HAKKI

Ahmet Yenin 2022-08-16 08:31:04

Yüce Allah'ın yarattığı tüm kulları için indirdiği dört dinin dördü de Hak Din. Hak dinlerin tümünden sadece yüce Allah yarattığı tüm kullarına o da kul hakkı hariç hesap sorar. Sizin gibi beşer şaşar yaratılmış kıçı kirli ölümlü kullar değil.

Çünkü tüm insanlar dünyaya gözlerini önce insan olarak açar.

Yüce Allah'ın oku emri gereği okur, ilim bilim tahsil eder ve öğrenir. Ve sonuçta aklını kullanarak yüce Allah’ın indirdiği dördü de hak din olan dinlerden birini seçer. Oda insanın en tabii insani hakkıdır. Çünkü Din Allah ile yarattığı tüm kulları arasındaki manevi bağdır.

Bu nedenle ölümlü kullara siz ölümlü kıçı kirliler değil, sadece yaratıcı yüce Allah kul hakkı hariç hesap sorar...

Dinde zorlama yok. Hele, hele sizin gibi haddini aşarak cevap veremeyecek ölünün arkasından konuşmak hiç yok...

Sizler ve sizler gibi kibir, sözde dindar gözüküp, kindar hareket eden kendinden başkasını düşünmeyen, kendinden başkasına huzur ve güven içerisinde insanca yaşam hakkı tanımayan kutsal ve derin hoş görüye sahip dinimizi ayağa düşürenler hiç hesap soramazlar.

Din temsilcileri kişilere atfen söz edemezler

Dini temsilciler sadece yüce Allah’ın emirlerini tebliğ ederler.

Peygamber efendimizin ailesi anne ve babası ne idi.

Peygamber efendimiz kimseyi zorlamadı da, siz kim oluyorsunuz ölümlü kullar olarak..

Yüce Allah yarattığı ölümlü şaşar beşer kıçı kirli kullarına herkes kendinden ve kendi mezarından sorumludur buyurmaktadır.

Siz ölümlü kullar kendinize bakın. Kullarımın tümünün bana ait günahlarından ve sevaplarından kul hakkı hariç ben sorumluyum diyor yüce Allah.

Kullarımda bana karşı sorumlular.

Dini konuda hesap verecekleri tek makam yüce Allah.

Kullarıma sadece ben bana ait kusurlarına karşı hesap sorarım. Onlarda sadece Allah'a hesap verir.

Yüce Allah'ın Yarattığı tüm ölümlü kullar dini konuda yalnızca Allaha karşı sorumludurlar.

Yüce Allah yarattığı art niyetli tüm insanları olduğu gibi, hele hele dinden imandan sorumlu diyanetin ikinci adamının ölünün arkasından laf edilmeyeceğini en iyi kendilerinin bilmesi gerektiği halde ölmüş birinin arkasından, hesap sorma yetkisi yalnızca yüce Allaha ait olduğu halde aleyhine yaptığı konuşma ve attığı mesajı Allah’tan korkması gerekirken kullardan korkarak sildirerek tükürüğünü yalattırmakla bırakmayıp kazdığı çukura yatırır kendine hoca efendi.…

Yüce Allah'tan başkası dini konuda ölümlü kullara kul hakkı hariç hesap sormaz, soramaz. Sormaya kalkan olursa sonu senin gibi tükürüğünü yalamak olur. Bu da dini konuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kullara karşı ahkâm kesecek kuldan korkan, ama asıl yaratıcı Allah’tan korkmaz din tüccarlarına kapak olsun diyor, saygılar sunuyorum

Bu yazı toplam 449 defa okunmuştur

Anasayfa