Sevgili Evlat...

Ahmet Yenin 2022-07-20 08:34:18

Belli ki Yükün Yaşından Çok Ağır Sevgili Evlat...

Sevgili evlat, türküyü çocuk yaşta bu kadar yürekten  yorumlayışın yükünün  çok ama çok  ağır olduğunu gösteriyor...Allah sizi ve sizin gibi ana kuzularını anasızlık ve vatansızlık ile imtihan etmesin... 

Son derece ağır ve acı yüklü bu güzel Türküyü senin yaşında bir insan evladının özüne uygun  ses tonuyla yorumlamak büyük başarı, ayrıca saz çalarak yorumlamak gerçekten büyü ayrıcalık...

Seni canı yürekten kutlarım sevgili evlat, seni bu yaşta yaşından çok daha ileri yaştaki ağabeylerinin yorumlayabileceği bu yürek dağlayan güzel türküyü çoğu sanatçıdan daha mükemmel yorumlatan nasıl bir olumlu yada olumsuzluk yaşadın ki dinleyenlerin yüreğini dağlıyorsun.

Daha çok küçüksün.Ama sanki dünyanın tüm yükü senin omuzlarında...

Ama bu yaşında  harika biçimde yorumladığın bu zor ama güzel türkü ile doğduğu günden buyana ve halen daha acı çekerek yaşam süren insanları acı ve ıstırap dolu  çocukluk yıllarına geri götürdün...

Öncelikle Yüce Allah yarattığı dili dini ırkı ve rengi ne olursa olsun tüm kullarını ne anasız nede vatansız boynu bükük bırakmasın sevgili evlat. 

 Aslında sana çok daha  olumlu sözler etmem gerekiyor, ama dağarcığı dali kelimeler ve sözler yetersiz kalıyor senin bu yaşta sergilediğin insanüstü performansına. Sana çıktığın kutsal yolunda üstün başarılar diliyorum güzel evlat. Yüce Allah Sizler gibi güzel insan evlatlarının ülkede Ünye'de ve hatta tüm dünyada sayısını artırsın ki hem  bencil insanlara, hemde  söylem ve eylemleriyle insanları ayrıştıran  siyaset camiası kendine gelsin  ve insanlarımız huzur ve güven içerisinde insanca yaşasın.

Sevgili evlat bu zor ama özel ve önemli türküyü çalıp yorumlayışın  bu yaşında yükünün çok ama çok ağır olduğunu  belli ediyor. Yüce Allah inanıyorum seni ve senin gibi iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı  kullarını acıyla imtihan etmez.

Gözlerinden öpüyorum güzel sanatçı evlat. Yolun izin bahtın açık olsun. Yüce Allah seni ve senin gibi güzel sarih kullarını kem gözlerden korusun. Yüce Allah Sizler gibi duygu yüklü insan evlatlarının ve sanatçıların ülkede, Ünye de ve tüm dünyada sayısını artırsın. Amin.

 

Bu yazı toplam 465 defa okunmuştur

Anasayfa