Eğitimin Önemine İnanmış Anneler ve Evlatlarına Saygılar

Ahmet Yenin 2022-04-05 01:08:58

Ülkenin, Ünye'nin ve tüm dünyanın ve insanlar ile insan dostu canlıların umudu güzel kızım seni canı gönülden kutluyorum ancak, senin duyarlı bir insan evladı olarak yetişmende ve bu başarıyı sağlamanda okumanın ve eğitimin önemine inanarak seni kazanan babandan ziyade, hayata dair tüm olumlu ve olumsuzluklara her koşulda göğüs gererek hayırlı ve uğurlu bir insan evladı olarak ystiştirilmende en büyük pay sahibi olan annen hanımefendiyi kutluyoruz.

Çünkü mesele çocuğu kanıp doğurmak değil, hayata dair her konuda İnsanca yetiştirmektir senin annen hanımefendi gibi sevgili kızımız güzel vatan evladımız, yüce Allah seni yetiştiren özde annelerin ülkede Ünyede ve tüm dünyada sayısını artırsın.

Başarın daim olsun güzel yürekli insan evladı kızımız.

Yüce Allah yarattığı dili, dini ırkı ve rengi tüm kullarına insanlığın en büyük baş belası cehaletten kurtulup huzur ve güven içerisinde insanca yaşamanın ve birlikte fani dünyayı paylaştığın insanları ve insan dostu canlıları aynı minval üzere yaşamanın ilk ve tek yolu okuyup öğrenmektir buyurmaktadır.

İnsanlığın yaşadığı tüm insan odaklı felaketlerin yegane sebebi okumamış öğrenememiş hazırcı cahil insanlar ve idarecilerdir...

Okumadan öğrenmeden rahat yaşamak ve yaşatmak mümkün değil, işte ülkemizin ve dünyamızın hali pürmelalı cahil insanlar ve idareciler yüzünden gün gibi ortada.

Herkes hepimiz aklımızı başımıza alıp okutup okutmalıyızki  iki günlük fani dünya da huzur ve güven içerisinde omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde yaşayıp ömrümüzü hayırlısıyla tamamlayalım.

Okumayan öğrenmeyen insanın ne kendisi nede birlikte yaşadığı insanlar ile insan dostu canlılar huzur bulamaz, bulamıyor zaten bencil cahil insanlar ve idareciler yüzünden.

Yüce Allah boşuna oku ey kulum oku diye buyurmuyor...

Huzur ve ve güven okuyup ilim bilim sanat tahsil etmektedir.

Tekrar başarıların daim olsun güzel insan evladı kızımız, ile eğitimin önemine inanarak seni ülkemize ve insanlarımıza kazandıran Anneniz hanımefendi. Allah sizlere sağlıklı uzun ömür nasip eylesin. 

Bu yazı toplam 520 defa okunmuştur

Anasayfa