Özde İnsan ve Özde Sanatçı Olmak Ayrıcalıktır...

Ahmet Yenin 2022-03-22 00:05:37

Oscar Ödülünü Reddeden Kızılderili Gibi ,Özde İnsan ve Özde Sanatçı Olmak Ayrıcalıktır...

Oscar tarihinin en unutulmaz anı..

Marlon Brando,1973 yılında Baba ile en iyi oyuncu Oscarını alacaktı, ama ABD film sektörünün Kızılderilileri barbar, cani göstermesini (Biz de küçüken o filmlerden dolayı böyle sanıyorduk Kızılderilileri) protesto ederek yerine bir Kızılderiliyi göndererek ödülü reddetti...

Yüce Allah'ın yarattığı insan dili, dini, ırkı ve rengi ne olursa olsun dünyanın her yerinde insandır.Ve insan onuruna,gururuna yakışır biçimde huzur ve güven içerisinde insanca yaşama hakkına sahiptir Kızılderililer ve Kızılderili sanatçılar gibi.

Çünkü yüce Allah'ın yarattığı insanlar ve insan dostu canlılara verdiği en kutsal hak yaşam hakkıdır.

İnsan, Yüce Allah'ın yarattığı dili, dini,ırkı ve rengi ne olursa olsun tüm insanlara tanıdığı en kutsal hak olan insanca yaşam hakkını tüm insanlar dünyanın her yerinde hür ve özgürce ve kullanma hakkına sahiptir.

Marlon Brando,1973 yılında Baba ile en iyi oyuncu Oscar’ını alacaktı, ama ABD film sektörünün Kızılderilileri barbar, cani göstermesini (Biz de küçüken o filmlerden dolayı böyle sanıyorduk Kızılderilileri) protesto ederek yerine bir Kızılderili’yi göndererek ödülü reddetti..

Tüm dünyanın gözü önünde düzenlenen törende insana İnsanca davranmadıklarına hak ettiği OSCAR ödülünü almayarak yapılan insanlık dışı davranışı protesto eden özde sanatçı kardeşimizi kutluyoruz özde sanat ve sanatçılar adına.

İnşallah Ülkede, ve tüm dünyada kendini sanatçı sananlar ile kendinden başkasını düşünmeden devlet adına aziz millete idarecilik yaptıklarını sanan bencil idareciler Kızılderili sanatçı hanımefendiden feyz alarak Üzerlerine düşeni alıp kendilerine gelerek insanın ve sanatçının dünyanın her yerinde insan ve sanatçı olduğunu insanlığını ve icra ettiği sanatını insani kural ve kaideler içerisinde icra ederek insanca yaşama hakkına sahip olduğunu bilerek ve isteyerek huzur ve güven içerisinde yaşar ve beraber yaşadıklarını da yaşatırlar.Tabi sadece insanları değil, insan dostu canlıları da yaşatırlar.

Oscar ödülünü insanlık ayıbını yapan ülkeye ve insanlarına tepki amacıyla protesto edip almayan Kızılderili sanatçı hanımefendiyi tüm insanlık ve özde sanat ve sanatçılar adına kutlarız.Saygılarımla.

Bu yazı toplam 626 defa okunmuştur

Anasayfa