Sizin İşiniz Yardım Yapmak Değil İşgüzarlık...!

Ahmet Yenin 2022-01-29 09:13:33

İhtiyaç sahibi millete yardım yapması ve hayata dair tüm hizmetleri yapması için millet tarafından kurulmuş  Devlete rağmen  bu ve benzeri yardım yapma işi devletin yanında devede kulak bile sayılmayan sizler gibi kendinden başkasını düşünmeyen İşgüzarlara düşmez..

Neymiş efendim yardım gizli yapıldığı için yardım yapma işi rafa kaldırılmış mış...Siz ne iş yapıyorsunuz.Yada fakir yoksula yardım  yapıyoruz diyerek sizler gibi Allah ile aldatmaya çalışanlar ne iş yaparsınız.Devlete rağmen duygu sömürüsü yaparak yardım yaparsınız.Siz bu yardımı nereden kazanarak yaparsınız?

Sizlerin ve sizler gibilerin işi kameralar önünde yardım yapıyoruz adı altında duygu sömürüsü yapmaktır ama burada asıl amaç nedir orası bizlerde meçhul.Tabi siz ve sizler gibi din ve Allah istismarcıları için bu hareketler gayet normal.Ama bu hareketinizle kime yada kimlere hizmet ettiğiniz az çok belli ...

Bunlara örnek mi isteniyor.Herkes hepiniz biliyorsunuzda birde biz hatırlatalım.. 

Fetö terör örgütü acı örneğindeki cahillerin mensubu olduğu cahil,cühela,taciz, tecavüz,cinsi sapık yuvası olarak tanınan ve anılan cemaat ve tarikatlardan başkaları olmaz,olamaz ...

Allah rızası için yardım yapan yapmak isteyen iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insan yardımın gizli yapıldığını ve yapılması gerektiğini bilir ve sizin gibi aşikar yardım yaparak kendini kandırmaz.

Herkesi hepimizi yaratan yüce Allah'a olan inancımız ve mensubu olduğumuz Yüce Allah indirdiği kutsal dinimiz gereği ibadetin ve yardımın gizli yapılanı makbuldür.

Ülkemizdeki toplam Seksen dört milyon insanın yüzde doksanı dar gelirli,gündelik işlerde onunda iş bulursa çalışarak geçinmek için mücadele eden fakir ve yoksul insanlarımızın içinde deryada bir damla su misali onlarca ihtiyaç sahibi insan içinde bir kişiye kameralar ve o kameraları izleyen onlarca göz  önünde sen iyi bir çocuksun bizde sana bir iyilik edelim diye yüce Allah'ın buyruğu gereği gizli yapılması gereken yardımı aşikar yapara işgüzarlık yapan  zatı muhteremler,şimdi sen yada siz kaş yaparken göz çıkarttınız.

Siz işgüzar arkadaşlar,Allah'ın yardım yapma yaptırma kuralını inkar ederek seni beni herkesi hepimizi ve alemi yaratan yüce Allah'a isyan ettiğinizin farkındamısınız..!?

Yüce Allah bu aziz Türk milletini sizler gibi Allah ile din ile iman ile aldatan isgüzarların şerrinden muhafaza eylesin...

Ne diyelim nasıl diyelim yaratan yüce Allah'ı duymayan dinlemeyen ölümlü sizler gibi iki yüzlü yardım şarlatanları biz ölümlü fanileri dinler mi,dinlemez tabii,dinleseniz bu iki yüzlülüğü zaten yapmazsınız.

İçinizde bir yerde varsa Vicdanınız size böyle ucuz şekilde yardım yapmanıza mani olur yaptırmaz ama sizde vicdan nerede?

Sizleri ve gibi Allah ile din ile iman ile insanları aldatan işgüzarları ıslah etsin...

Bu yazı toplam 580 defa okunmuştur

Anasayfa