Allah Kullarına Hayırlı Ömür, Hayırlı Ölüm Nasip Etsin

Ahmet Yenin 2021-12-08 00:40:17

Kendinden başkasını düşünmeyen,kendinden başkasına huzur ve güven içerisinde insanca yaşam hakkı tanımayan Allah,Din,Devlet ve insanlık ve hatta insan dostu canlı düşmanı,kula kulluk eden, öleceğini bildiği halde kul hakkı yiyen insanlar ve idareciler, siz halı sahada futbol oynarken hakka yürüyen Allah dostu kardeşimiz gibi huzur içinde son nefesinizi veremeyeceksiniz...!

Allah öleceğini bile bile kul hakkı yiyen siz insanlar ve idarecilere ve sizden sonra fani dünyayı paylaşacak olan yedi silsilenize kolaylık versin,onlarında akıbetleri sizden farklı olmaz,olmayacak inancımız gereği...

Nasıl olsa öleceğiz diyerek insan olduğunuzu unutmayın akıl sahibi insanlar ve özellikle de idareciler.Yüce Allah akıl vererek yarattığı size,bize,herkese hepimize hayırlı ömür,hayırlı ölüm nasip etsin. 

Malum olduğu üzere ölümlerde kendi aralarında  muhtelif kategorilere ayrılıyor.Bu kategorileri tek tek anlatmaya gerek yok.Akıl sağlığı yerinde tüm insanlar ve idareciler  bunu gayet iyi bilir,bilmelidir de..!Herkes hepimiz bu ve benzer ölüm şekillerini günümüzdeki teknolojiye kadar bizzat görmesek de görenlerden,yada benzer ölümlere denk gelenlerden dinleyerek öğrendik...

Yüce Allah arkadaşlarıyla halı sahada futbol oynarken  inancımız gereği hayırlı bir ölüm yaşayan Allah dostu  iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı kardeşimiz gibi  vakti saati gelen yaratılmış tüm kullara böyle güzel bir şekilde hakka yürümeyi nasip ve müyesser eylesin.

Ama öleceğini bile,bile kul hakkı yiyen insanlar ve özellikle de idareciler,Allah sadece sizlere değil,sizden doğan neslinize sabır ve kolaylık versin.Mensubu olduğumuz dinimiz gereği kul hakkı yiyenlerin sadece kendileri değil,yedi silsilesi haramzade olarak ilelebet anılacak,İnsanlar nezdinde kul hakkı yiyenlerin hiç birine iyi gözle bakılmayacak,bakılmıyor zaten.

 

Bu yazı toplam 490 defa okunmuştur

Anasayfa