Yüce Allah İnsanı Yaşat Diyor!...

Ahmet Yenin 2021-11-29 00:19:56

Şu işe bakın akıl sahibi aziz insanlar, yüce Allah yarattığı dili, dini, ırkı ve rengi ne olursa olsun tüm kullar ve canlılar indirdiği kutsal dinimizin emrine göre yaşasın, yaşatın buyuruyor kullarına ve idarecilerine, Allah’ın yarattığı aynı ölümlü fani kullar içinden çıkan cahil cühela yüce Allah’ın OKU emri gereği okumayan öğrenmeyen ve hazırı yiyerek bedava geçim sağlayan Fetö terör örgütü acı örneğindeki asalak kesimin oluşturduğu kulların kendilerine göre uydurduğu insanlık ve devlet düşmanı sözde din ve mensupları kendilerine karşı çıkanları öldür diyor…!

Akıl sahibi  aziz insanlar yüce Allahın oku buyruğuna uyup okuyun öğrenin ve neticede siz, siz olun Yüce Allah’ın yarattığı tüm insanların birini diğerinden ayırmadan  huzur ve güven içerisinde insanca yaşamaları için indirdiği kutsal dinimize göre yaşayarak beraber dünyayı paylaştıklarınızı da huzur ve güven içerisinde yaşatmak için çalışın…Ölümlü yaratılmış insanlar ve canlılar olarak yüce Allah’ın bahşettiği ömrümüzü bir şekilde tamamlayıp insanca ecelimizle ölelim. İnsanlık ve devlet düşmanı uydurulmuş din tarafı olan sözde insanlar tarafından vahşice öldürülmeyelim.Bu akıl sahibi insanlar olarak bizim elimizde.

Herkesi hepimizi, var olan yaratılmış tüm canlıları günümüze kadar yüce Allah yarattı. Var olacak insanları ve insan dostu yada insan düşmanı tüm canlıları da bundan böyle yüce Allah yaratacak. Yaratılan, yaratılmış akıl sahibi ölümlü insanların büyük çoğunluğu yada belirli bir kesimi olarak böyle inanıyoruz.

Tabii yüce Allah yarattığı tüm kullarına dili dini ırkı ve rengi ne olursa olsun hiç birini, siz okumayın, siz okuyun diye birini diğerinden zerrece ayırmadan ”OKU” ey kulum demiş. Okumak öğrenmektir. Okumadan öğrenmek mümkün değildir. Bu yüzden atalarımız hiç okuyanla okumayan, bir konuda bilenle bilmeyen, bir yada her konuda bir olur mu diye boşuna dememiş.

Yaratan yarattığı tüm kullarına oku, dünyaya ve hayata dair yetenekleriniz doğrultusunda bilgi sahibi olup okumanın öğrenmenin insanlar ve insan dostu canlılar için ne denli önemli olduğunu okumaktan imtina eden insanlara insani kural ve kaidelerden taviz vermeden anlatın buyurmaktadır. 

Dinler Nasıl Var Olurlar?

İki çeşit din türü bulunur. Bunlar ilahi ve ilahi olmayan dinler olarak kabul edilirler. İlahi olan dinlerin oluşumu, yaratılmış her dilden, her ırktan ve renkten insana da ayrı bir din indirildiğine işaret etmektedir. İlahi dinler Allah tarafından gönderilen kural ve kaideler içerir. Allah, insanlar için belirli kurallar koyarak yaşamlarını sürdürmelerini ister.

 İkisi arasındaki fark en önemli can alıcı fark yüce Allah’ın yarattığı tüm kulları için indirdiği kutsal dinimizde zorlama yoktur ve zorlamanın olmadığı yüce Allah’ın şu açık beyanı olan insanı yaşat ki insanlık ve mensubu olan devlet yaşasın,birde yüce Allah yarattığı tüm kullarına bana ait kusurlarınızla gelin,çünkü din benimle yarattığım siz kullarım arasındaki manevi sevgi ve saygı bağıdır.Din konusunda kullarıma hesabı yalnızca ben sorarım,ölümlü kullarım değil,ama bana kul hakkıyla gelmeyin karışmam buyruğu yüce Allahın indirdiği kutsal dinimizde zorlama olmadığının açık delilidir.

Bir diğeri yani bedavacıların kendilerini korumak, diğerlerini köle gibi çalıştırıp yattıkları yerden bir celi yağda bir eli balda rahat yaşamak istedikleri için kendinden ve bir avuç yandaşından başka Allah kulunu düşünmeyen din ile iman ile Allah ile aldatarak çalışmadan, yorulmadan, zerrece ter akıtmadan üretmeden başkalarının ürettiği hazırı tüketerek  günümüzdeki  din simsarları gibi yat gölgede,al bölgede zihniyetiyle bacak çatıp yaşamak için,gerekli olan cahilleri çoğaltmaya çalışan cahilliğin cahillerin toplumda artması için ellerinden geleni ardına koymadan her türlü fitnelikleri,fesatlıkları insanlara hiç mi hiç acımadan yapan Fetö terör örgütü acı örneğindeki insanlık ve devlet düşmanı cinsi sapık yuvası cemaat ve tarikat mensuplarının uydurduğu sahte dindir.

Dün, bugün ve halen daha yapılan ve yapılmaya devam edilen insanlar arasındaki ahlaksız mücadele, ahlaksız savaş,doğru yani indirilmiş,yani yüce Allahın indirdiği kutsal dini savunan Allah dostu insanlar ile,kendinden başkasını düşünmeyen yani kula kulluk eden ve daha açıkçası kula kulluk,kula kölelik ettirilmeye çalışılan sözde insanların kendi çıkarları için uydurduğu sözde dini savunan  din ve insanlık düşmanlarının savaşıdır dün bugün ve halen daha insanlar arasında yapılan savaş…

 

Bu yazı toplam 493 defa okunmuştur

Anasayfa