CAN EVLAT

Ahmet Yenin 2021-11-25 07:24:31

İçerisinde kuş olmayan boş kafes nasıl anlamsız ve sevimsiz ise üzerinde koşup oynayan,arılar misali çalışan üreten dünyanın olmazsa olmaz en mükemmel canlısı olan insanlar olmayınca boş dünyadanında boş kafes gibi anlamsız ve sevimsizliğini insanlar ve insan dostu canlılardan ziyade ülkelerin ve insanların huzurlu ve güvenli geleceği ve tek umudu olan çocuklar, varlık sebebimiz,yaşam kaynağımız gelecegin özde anne adayı cıvıl cıvıl kız evlatlarıyla bir başka bir başka anlamlı ve bir başka sevimli hale dönüşmektedir.

İşte size özüne,kültürüne  uygun yöresel oyunu müzik eşliğinde mükemmel biçimde olağanüstü performans göstererek ve müzikle uyum icerisinde  sergileyen geleceğimizin umudu fani dünyanın neşesi kız evladımız.

Günümüze kadar olduğu gibi bundan sonrada iki günlük fani dünyayı ve hayatı erkeklerden ziyade yaşanılır kılan ,bundan sonrada daha başka özellikle ve güzelliklerle yaşanılır kılmaya devam edecek olmazsa olmaz varlık sebebimiz özde anne adayı kız evladı.

Yüce Allah sizler gibi sosyal evlatlarımızın,varlık sebebimiz kız çocuklarımızın ülkede Ünye'de ve tüm dünyada sayısını artırsın..Amin.

Bu yazı toplam 464 defa okunmuştur

Anasayfa