Tarihi Ünye Saray Hamamı

Ahmet Yenin 2021-11-24 08:25:28

Ülkede Ünye’de ve hatta tüm dünyada iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı uygar örnek insan olmak ayrıcalık ise iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı uygar örnek yönetici olmakta ayrıcalıktır Ünye Tarihi Saray Hamamı yöneticisi(Sorumlu müdürü) Selim Çil gibi.

Ünye tarihi Saray Hamamı Sorumlu Müdürü Selim Çil, son iki yıldır ve halen daha Ünye Tarihi Saray Hamamında birlikte görev paylaştığı yedi mesai arkadaşıyla son bir buçuk aydır fikir babalığını yaptığı ve işvereni Hamit Tecer beyin desteğini alarak faaliyete geçirdiği her hafta Pazar günleri Coronavirüs mikrobuna karşı vücudun direncini artırdığı iddia edilen Kelle Paça çorbasını işletmenin mutfağında pişirip şimdilik erkek müşterileriyle paylaşarak bir ilke imza atmıştır.

Tarihi Ünye Saray Hamamı son üç yıldır ve halen daha insanları tehdit eden Corona illetine karşı vücudun direncini artırmakla kalmayıp vücuda koruma kalkanı olmayı başardığı yapılan bilimsel çalışmalar sonunda kanıtlanmış olan şifalı Bentonit kilini müşterilerine ücretsiz vermesinin yanında, henüz uygulamaya koyduğu Kelle Paça çorbasını da çok yakında bayan müşterilerine de ikram etmeyi planladıklarını, bunu için alt yapı çalışmalarına çok kısa süre içinde başlanacağını belirten işletme müdürü Selim Çil,Kelle Paça çorba ikramımızın müşterilerimizce takdir edilmesi,tabii yerli ve yabancı tüm müşterilerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder minnet ve şükranlarımızı sunarız derken ikramımızın rağbet görmesi işletme olarak bizler memnun ve mutlu etmiştir,iş yapma  şevkimizi artırmıştır.

Yenilen içilen yerde bereket vardır der atalarımız. Bu yüzden yerli ve yabancı tüm müşterilerimize hizmet kalitemizi ve çağdaş hizmet anlayışımızı günün gereklerine, yerli ve yabancı müşterilerimizin istek ve taleplerine göre daha nasıl yeniliklere imza atabiliriz diye Arge(Araştırma geliştirme) çalışmalarımız sürüyor.

İlerleyen zamanda farklı uygulamalara imza atmayı planlıyoruz. Kelle Paça çorbamıza, birde ilginç döner ilave edip ikram etmek gibi çalışmalarımız var ve devam etmektedir ”dedi.

Alanında uzman yedi başarılı profesyonel personelimizle Ünye belediyesinin önderliğinde Ünye ve bölgeye kazandırılmış olan Tarihi Ünye Saray Hamamında yerli ve yabancı müşterilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz diyen İşletme müdürü Selim Çil Kimdir.?

Selim Çil 1975 yılında Ünye de dünyaya geldi. Ortaokul mezunu Selim Çil, uzun yıllar (20) boyunca Antalya ‘da SPA(Sauna, Masaj, Hamam Tuzu,Genel Cilt Bakımı,Yüzme Havuzu) alanlarında uzman ve bu konuda sorumlu müdürlük görevinde bulundu.

İyi seviyede İngilizce, Almanca ve Rusça bilen Selim Çil, işini yapacak kadar Fransızca da bilmektedir.

Evli ve üç evlat sahibi olan Ünye’miz ve bölgemizin güzide Turizm işletmelerinden Ünye Tarihi Saray Hamamı sorumlu müdür Ünye’nin yetiştirdiği başarılı Turizmci Selim Çil’i kutlar,Ünye ye  ve ülkeye kazandıran  ve aynı zaman dada Ünye maden İşletmesi Yönetim kurulu başkanı olan İş İnsanı Hamit Tecer beye yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, minnet ve şükranlarımızı sunarız. 

Bu yazı toplam 587 defa okunmuştur

Anasayfa