Yoksulluğun İlahi Bir Plan Olduğu Büyük Bir Yalandır…!

Ahmet Yenin 2021-11-18 06:52:58

Yoksulluğun ilahi bir plan olduğu büyük bir yalandır diyen yüce Allah’ın akıl vererek yarattığı dili, dini, ırkı ve rengi ne olursa olsun özellikle Müslümanların fakir zengin diye ayrım yapmadan tüm insanları kucaklaması ve sahiplenmesi gerekir iken,ülkede ve hatta Müslümanların yaşadığı coğrafyada din ile,Allah ile,iman ile aldatan din ve dini siyasete alet eden siyaset adamlarınca oy yüzdesi oldukça yüksek olan yoksulluğu yüce Allah’ın yarattığı onlarca insandan ve özelliklede devlet idarecisinden biri olan ve yoksulluğu asla kabul etmeyen Hugo Chavez ” Latin Amerika yoksulluk karşısında susanların coğrafyası olmayacaktır “dedi.

Yoksulluğun ilahi bir plan olduğu bir yalandır. Tanrı açlık ve yoksulluk isteseydi denizde balık, ormanda meyveler armağan etmezdi.

Tanrı insanların ulaşabileceği ve herkese yetecek kadar zenginliği tüm insanlara sunmuştur ama birileri bunların çoğunu almak için” Tanrı sizlere yoksulluk karşısında sonsuz ve mutlu hayat verecek” demektedir.

Yoksulluk arttıkça ve Tanrı’nın herkes için verdiği zenginliklere birileri daha fazla el koydukça Tanrı adına konuştuğunu ileri sürerek yoksulluk karşısında” sus” diyen din adamları da çoğalmaktadır.

Latin Amerika yoksulluk karşısında susanların coğrafyası olmayacaktır diyerek yoksulluğu yüce Allah’ın akıl vererek yarattığı fani dünyanın olmazsa olmaz en önemli canlısı insana yakıştırmayan önce insan ve lider olarak tarihe geçmiştir diyor,saygılar sunuyorum..!

Bu yazı toplam 455 defa okunmuştur

Anasayfa