Hayatı önemseyen Suçu Başkasında Aramaz...

Ahmet Yenin 2021-07-13 00:43:36

Er yada geç doğru anlaşılır ve neticede doğru ve doğruluk kazanır bu videoda olduğu gibi... Ama ailelerde,anneler yada teyzeler,halalar her kimse ellerinden tutup, şehirde orada burada gezdirdiği evlatlarını gözü gibi koruyacak ve kazaya kurban gidecekken olayı görüp müdahale eden ve olası bir olumsuzluğun önüne geçen iyilik meleği  insana yersiz hakaret ederek  ortalığı karıştırmayacak.

Bu yüzden herkes her çocuk doğuran kadın  özde anne,özde hala teyze,özde insan olamaz.

Ya o iyilik meleği kişi aracın arkasındaki çocuğu görüp almasa ve araç çocuğa bir şekilde zarar verse sonuç ne olacaktı.Hatta olaya baştan sona kadar canlı tanık olan  bir hanımefendi,olaydaki  aksaklığı,yanlışlığı ve yanlış anlamayı gidermek için çocuğu aracın altından alan kişiye çocuğun annesi yada bir yakınının hakaret etmesine mani olup doğruyu anlatmak için olaya müdahil olduğunda olayda kahramanın kim olduğunu ortaya koyan hanımefendiye insan evladına yürekte teşekkürler.

Tabii sürücüde araca binmeden aracının arkasını önünü altını kontrol etmeli. Sadece aileler değil herkes hepimiz hayata dair her konuda dikkatli olmalıyız.

Ülkede, Ünye de ve dünyada çok benzer felaketlere

 tanık olduk ve halen daha  oluyoruz.

Yüce Allah'ın bedava sermaye olarak yarattığı tüm insanlara verdiği Akıl bu ve benzer felaketlerin önüne daha dikkatli olmak, dikkatli davranmak suretiyle geçerek  hayatı en az hata yaparak tamamlamamız içindir.

Dikkatsizlik facia ile sonuçlanabilir. Çok acı  örnekleri vardır ülkede Ünye de ve dünyada topyekun millet olarak yaptığımız dikkatsizliklerimizin...

Şaka gibi yaşanması  muhtemel bir olay ,bir felaket oradan geçen kişinin dikkati sonucu geçte olsa haya anlaşılarak tatlıya bağlandı. Şans her zaman insanın yüzüne burada olduğu gibi gülmez.

Siz siz olun, dikkati elden bırakmayın.

Çünkü son pişmanlık fayda etmez, etmiyor da.. 

Kısacası, hayatı önemseyenler suçu başkasında aramaz...

Bu yazı toplam 443 defa okunmuştur

Anasayfa