Akıl Ve Vücut Sağlığı Yerinde Olan Saygıdeğer İnsanlar

Ahmet Yenin 2021-07-07 00:45:45

Bir bedende bir şekilde var olan iki insanı canlı olarak  sadece ülkemiz ve insanlarımız değil, tüm dünya insanları görüp ibret almaları ve hayatlarına bu minval üzere yön vermeleri için servis edilen Videoda gördüğünüz o güzel ana kuzusu size, bize akıl  ve vücut sağlığı yerinde tüm insanlarımıza paradan puldan, maldan mülkten, şandan şöhretten, güçten ve kuvvetten önce sağlıklarının ve organlarının ne denli büyük önem arz ettiğini canlı olarak göstermektedir.

İki beden sahibi insanın, ana kuzusunun engelli aracına oturabilmek için verdiği insani mücadelesinde akıl ve vücut sağlığı yerinde olan insanlar olarak kendimizi görelim. 

Bu videoyu ve bu güzel insan evladını görüpte kendine çeki düzen vermeyen ve halen daha  bana bir şey olmaz yanlış anlayışıyla hayata ve insanlara hor bakmaya devam eden akıl ve vücut sağlığı yerinde olan tüm insanlar kendini inkar ediyor demektir.

Akıl ve vücut sağlığı yerinde olan tüm insanlarımız ne olur, gençliğinize, güzelliğinize, gücünüze ve kuvvetinize güvenerek bana, bize bir şey olmaz demeyin.

Sakatlıkta aynen ölüm gibi anlıktır. Bir anda yüce düşmanımız dahil tüm insanları kazalardan ve kem gözlerden muhafaza eylesin, gözünüz kararır ve düz yolda  düşerek sağlığınızı ve bazı organlarınızı kaybedebilirsiniz.

Millet olarak bu bilinçle yaşarsak topluca kazanırız.

Yani atalarımızın özdeyişi gereği topyekün millet olarak"Ne oldum değil, ne olacağım" diye  yaşarsak kazanan ülke ve insanlar olur.

Bu yazı toplam 409 defa okunmuştur

Anasayfa