BİR ORDUSPOR hayali gören BEN ÇOK SAFMIŞIM!..

Ersan Çelik 2023-07-28 09:10:45

Yıllardan beri BİR ORDUSPOR hayaliyle yanıp tutuşan biri olarak mesleğim ve konumum gereği hep mücadele ettim...Futbol şehri olan ORDU da futbolun yok olmak üzere olduğunu fark ettiğim için şu bölünmüşlüğün öncelikle ortadan kalkması gerektiğini en yetkili etkili kişilere dilimizin döndüğünce  anlatmaya çalıştım..

Bu şehir de 3 ORDUSPOR'UN olması kabul edilir bir durum değildi.. Bu gerçeği sürekli hatırlattık ama maalesef bir sonuç alamadık.. Şu anda 3 başlı sistem devam ediyor.. Herkes kendi dalga dümenine bakıyor!.. Ordu futbolunu düşünen yok.. Hiç kimse elindeki yağlı kuyruğu bırakmak istemiyor..

Ben daha  öncede söyledim şehri  BİR ORDUSPOR etrafında kenetlenme çok kolaydı ama yapamadılar...

Son duruma baktığımız zaman,52 ORDUSPOR, 67 ORDUSPOR  vede EFSANE ORDUSPOR liglerde mücadele edecek.. Bilindiği gibi EFSANE ORDUSPOR birinci amatör kümede  eğer bir aksilik olmazsa oynayacak..

52 ORDUSPOR  ile 67 ORDUSPOR da 3.ligde  mücadele  verecek.. Uzun zamandan beri takımlarımız  2.lige çıkmak için büyük harcamalar yapmalarına rağmen başarılı  olamadılar.. Özellikle  bölünmüşlük  hedefe varmamızı ciddi olarak engelliyor..

Halbuki ki, BİR ORDUSPOR olsaydı belki de şimdiye kadar çoktan 1.lige hatta SÜPER LİGE bile çıkmış olurduk.. An itibariyle şehrin desteğini büyük ölçüde arkasına alan ORDUSPOR  1967 takımı tam bir sessizlik içinde...Takım büyük ölçüde dağılmış durumda.. Henüz transferde de bir hareketlilik yok..

Görünen o ki, ORDUSPOR  1967 takımı bu sene Şampiyonluk yarışı içinde olamayacak.. Eğer son anda sürpriz gelişmeler olursa seviniriz diyelim..

52 ORDUSPOR  ise lige çok iddialı ve de yüzde yüz ŞAMPİYONLUK  parolasıyla girecek.. Başkan ŞÜKRÜ BODUR  tekrar seçildikten sonra, hoca olarak ta YAVUZ İNCEDAL'ın takımın başında kalmasını sağladı...

Ayrıca transferlerde tamamen hocanın isteği doğrultusunda yapılıyor..

Bu defa işi şans bırakmak istemiyorlar...Gelen bilgilere 52 ORDUSPOR  tüm zamanların en güçlü takımı durumunda.. Tek endişe var o da, taraftar desteğini ne kadar arkalarında  bulacaklar.. Eğer başarı gelirse taraftar desteği  olur görüşü aĝir basıyor..

Şayet BİR ORDUSPOR hayali  gerçekleşmiş olsaydı  şimdi farklı şeyleri konuşuyor olurduk..

Bu arada bir itirafta  bulunarak bitirmek istiyorum.. Artık  ORDU da mevcut yönetim anlayışı ve kafalar olduğu sürecek BİR ORDUSPOR asla olmaz.. Bu gerçeği geçte olsa gördüm.. Bugüne kadar bu yolda verdiğim mücadele demek ki boşunaymış...Bu nedenle diyorum ki, BİR ORDUSPOR mücadelesi veren,

"BEN ÇOK SAFMIŞIM!.."

Bu yazı toplam 220 defa okunmuştur

Anasayfa