Sevgi ilaçtır...

Ahmet Yenin 2021-06-25 00:18:15

İnsan dostu bu güzel canlıların akıl sahibi  insanlarca insanlar ve insan dostu tüm canlılara yaşayarak göstermeleri Gereken sevgiye samimiyete bir bakarmısınız.İnsanların yapması gereken bu güzellikleri ne acı ki idarecilerin basiretsizliği ve şahsi çıkar sevdaları yüzünden yaşayamıyoruz.

Ama insanız,akıl sahibi canlıyız.İnsan düşünen canlıdır.Düşünmek iki boyutta hem olumlu hemde olumsuz olabilir.

Ama yinede insan olmak,hele hele öleceğini bilerek yaşayan akıl sahibi insan olmak ayrıcalıktır.

Dün bugün ve halen daha özelliklede sonnyitmi yıldır basiretsiz,kendinden başkasını düşünmeyen idarecilerden kaynaklı o insan dostu canlılarda görüpte gıpta ettğimiz,ah birde insan olarak aynı sevgiyi iliklerimizde hissedecek oranda bizlerde yaşayabilsek dediğimiz bu tüm dertlere en önemli ilaç olan sevgiyi yaşamamanız için hiç bir sebep yoktur olmaz, olmamalı.

Yeterki akıl sahibi ve akıl sağlığı yerinde insanlar olarak sevgilerini insanlara gösteren insan dostu Canlılarlar gibi sevgiyle  düşünerek yaşamayı başardığımızda ölümlü dünyanın en mükemmel canlısının insan olduğunu dünya aleme göstermiş oluruz.

Çünkü,Akıl kullanmayı bilene kale,bilmeyene beladır...

Biz,insan dostu canlıların bizzat yaşatarak bize gösterdikleri sevgiyle insan olarak aklın nimetini bilerek yaşayan ve yaşatan insan olalım yeter.

Çünkü insan düşünen canlıdır.Düşünerek yaşadığımız müddetçe toplum olarak yanlı idarecilerin basiretsizlikleri yüzünden hasret kaldığımız sevgiyi,samimiyeti yakalar huzur içinde omuz omuza insan dostu canlılar iyi örneğinde olduğu gibi huzur ve güven içerisinde yaşar ve yaşatırız.

Bu yazı toplam 425 defa okunmuştur

Anasayfa