ANNE SÜTÜ

Ahmet Yenin 2023-03-28 09:44:03

Devletin temel taşı aileyi Allah vergisi doğal eşsiz ve benzersiz sihirli besleyici özelliği ve önemi olan anne sütüyle sağlıklı yetiştirilmiş insanlardan oluşturursan, doğacak ve anne sütüyle beslenerek yetiştirilecek sağlıklı neslin oluşturduğu devlet de milleti gibi sağlıklı ve uzun ömürlü olur. Atatürk Türkiye’si cennet vatan ülkemiz Türkiye Cumhuriyet’i Devletimiz gibi.

Varlık sebebimiz kadın, varlık sebebimiz anne ve anne sütü özeldir sağlıklı nesiller yetişmesi için çok çok önemlidir.

Anne sütü… 

Bebek emzirirken ilk çıkan süt; sulu, berrak ve hatta bazen çok şeffaf görünebilir. Bu yüzden birçok pervasız insan; süt sulanıyor diye annelere, sütünün işe yaramadığını söyler. Bu süt; bebeğin susuzluğunu gidermek için ana işlevi üstlenmektedir. 

Çıkan ikinci süt daha kalındır, daha fazla yağ içerir ve bebeği besleyen besinler içermektedir. Daha kalındır ve dolayısıyla rengi daha koyudur. 

Bu yüzden bebeğin; göğsü, serbest şekilde emmesine izin verilmelidir çünkü böylece kalın sütü de emdiğini bilebiliriz. 10 dakika sonra anne; göğsünü değiştirirse bebek sadece hafif sütü içmiş olacaktır ve onu esas besleyen sütü içmemiş olacaktır. 

Sütünüzün sulu olduğunu ya da bebeğinizi doyurmadığını söylediklerinde inanmayın. Okuyun, bilgi edinin ve başarılı bir emzirmeye ulaşmak için doğru teknikleri uygulayın. Geleceğin umudu evlatları sağlıklı ve zinde yetiştirerek sağlıklı ve zinde devletin temel taşı aileyi sağlam temeller üzerine kurmak için varlık sebebimiz saygıdeğer anneler ve anne adayı hanımefendiler. Ülkenin, ve tüm dünyanın huzurlu ve güvenli geleceği siz varlık sebebimiz kadınların sağlıklı yuva kurup, sağlıklı nesiller yetiştirmesine bağlıdır.

Bu yazı toplam 739 defa okunmuştur

Anasayfa