İBRET

Ahmet Yenin 2023-03-22 07:24:20

Yüce Allah'ın yarattığı insan ve insan dostu her canlının başına sağlık adına muhtelif problemler gelir, videoda görülen bu insan dostu canlının başına insanlara geldiği gibi Parkinson hastalığı gelmiş.

Çünkü hayata dair her olumlu ve olumsuzluk insan ve insan dostu canlıların başına gelir.

Ama ne insanların nede insan dostu canlıların hayata dair hiçbir konuda kaygılanmalarına gerek yok.

İnsanların olduğu gibi insan dostu canlıların zor zamanlarında bu Parkinson hastalığına yakalanmış insan dostu canlıya hem cinsi bir insan dostu canlının yardım ettiği gibi yardım edecek iyi niyetli dostları var.

Yüce Allah iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı insanlar ile insan dostu canlıların ülkede Ünye de ve tüm dünyada sayısını artırsın.

Çünkü fani dünya iyilerin sayesinde her şeye rağmen varlığını sürdürüyor, sürdürecekte. 

Netice olarak dünyanın olmazsa olmaz akıl sahibi canlısı insan düşünerek yaşar. Düşünerek yaşayan insan her zaman aynı hatayı istese de yapmaz, içerisinde doğuştan var olan insanlığı yüzünden yapamaz.

Zaten dün bugün ve halen daha insanların yaşadıkları olumsuzluklar sayıları bir elin beş parmağını geçmeyen Allah ile, din ile, iman ile insanları aldatarak bedava geçim sağlayan insanlık düşmanı sözde idareci varlıklara rağmen insanca tutum ve davranış sergileyerek insanlığın zar zorda olsa varlığını sürdürmesine katkı sağlayan iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanlar ve idareciler gibi insanlarında insan dostu canlılarında yardımına koşacak canlılar var ülkede Ünye de ve dünyada. Bu yüzden Yüce Allah var, gam keder yok. Kaygılanmaya ve kuşkulanmaya gerek yok…

Bu yazı toplam 727 defa okunmuştur

Anasayfa