Yüce Allah Doğru Yanlış Kimsenin Yaptığını Yanına Bırakmıyor…

Ahmet Yenin 2023-02-18 08:24:58

Ünyeliler Olarak Acınızı Yürekten Paylaşıyoruz Depremzedeler, Adıyamanlılar

Doğru tekdir ve kardeşimizin de söylediği gibi dünyanın her yerinde doğrudur.

Doğru tekdir ve dünyanın her yerinde doğrudur. Doğruyu kendinden emin insanlar söyler. Adıyamanlı İnsan evladı usta kardeşimiz kendinden emin olduğu için doğru söylüyor. Çünkü yalanın ömrü kısadır. Yalanı yalan söyleyen kendisi bilir. Ve bu yüzden yalan derhal ortaya çıkar.

Yüce Allah Deprem felaketinde üç kuruş fazla çalacağız diye kendilerine ailelerine ve en önemlisi mesleklerine ihanet ederek hem Adıyaman'a ve Adıyamanlılara kötülük eden ve bu kötülükleri yüzünden onlarca Adıyamanlının gecenin bir saatinde derin uykuları içerisinde feci şekilde ölümlerine, onlarcasının yaralanmasına, kurtulanlar ve tümünün evsiz barksız kalmalarına sebep olanları ve gelecek neslini perişan eylesin.

İnsan akıl sahibi düşünen canlıdır. Düşünen insan göz göre göre kendisi gibi düşünerek yaşayan insana kötülük haksızlık etmez yaptıklarım bana ve aileme geri döner diye..

Çünkü kim kime kötülük ederse yaptığı kötülük fazlasıyla geriye kendisine ve ailesine döner.

Allah bana ait tüm günahlarınızla gelin hesabı size yalnız yaratan olarak ben sorarım. Sizler gibi ölümlü yarattığım kullar sormaz soramaz. Ama bana kul hakkıyla gelmeyin karışmam buyurmuyormu...

Öyle ise akıl sahibi tüm insanlar idareciler okumuşlar öğrenmişler ve okumamış öğrenmemişler, siz siz olun hakkınızdan fazlasına el dil uzatmayın.

Allah'ın sopası yok, kim ne yapmışsa doğru yapmışsa ödüllendirir, bizim idareciler ve mühendisler gibi yanlış yapmışsa ki evet 1999 depreminden ders almayıp yanlış yaptılar ve onları her an her dakika mutlaka bir yerde bulup cezalandırır.

Sadece olayın o anki suçlularını değil, suçluların Ailelerini de cezalandırır. Yani yapan ben yaptım günah sadece bana ait demesin. Onun yaptığı hırsızlıktan haram kazançtan nemalanan ailesi evlatları varsa yedi silsilesi haram kazançtan abur bol bol yiyenlerde cezadan paylarına düşeni yaşamları boyunca alır.

Haram kazanıp yiyenlerin yüzlerine gözlerine bakın onlar ve gibilerin yüzleri gülmez. Çünkü Allah haram kazananları hiç güldürmemiştir. Onlar gülüyormuş gibi yaparak dişlerini gösterip sadece sırıtırlar.

Anladığımız ve bildiğimiz manada iştahla gözlerinin içi gülerek canı gönülden Gülemezler.

Kendileri istese de Allah güldürmez. Çünkü yaptıklarını kendileri ve yaratan yüce Allah biliyor.

Sevgili Adıyamanlı kardeşim seni Ünyeli kardeşiniz olarak haklı buluyor ve kutluyoruz.

Sadece seni değil, seni kazanan babandan ziyade doğurmakla bırakmayıp insan evladı olarak tüm zorluklara göğüs germek suretiyle hayırlı ve uğurlu insan evladı olarak yetiştirip vatanın ve milletin ve hatta insan dostu canlıların hizmetine sunmayı başaran varlık sebebimiz Anneniz hanımefendiyi kutlarız.

Yüce Allah senin gibi iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insan evlatlarını ve sanat erbaplarının ülkede Ünye de ve dünyada sayısının artırsın.

Depremde hayatını kaybeden Adıyamanlılara ve bölge insanlarına Yüce Allah'tan rahmet, yaralılara sağlık sıhhat afiyet, ölümün eşiğinden dönerek kurtulanlara sağlık ve metanet dileriz.

Allah yarattığı kullarına eza cefa yapmaz. Bizlerin yaşadıkları cahil idareciler ve insanlar yüzündendir.

Allah bu yüzden oku öğren başkalarının salyalı ağzına bakma kendi istediğin gibi yaşa. Ama Okumaz öğrenmezsen başkalarının salyalı ağzına bakarak o malum zatların izin verdiği kadar işte böyle köle misali yaşarsın buyuruyor.

Allah hepimize akıl fikir versin. Akıl sağlığı yerinde insanların okuyup öğrenerek köle gibi yaşamaktan kurtarsın bu cahil kendinden başkasını düşünmeyen bencil idarecilerin ve Bencil paragöz mühendislerin eline düşürmesin.

Sağlıkla kal Adıyamanlı İnsan evladı kardeşimiz. Ünyeliler olarak tüm depremzedelerin ve Adıyamanlıların acısını yürekten paylaşıyoruz. Şahsında tüm Adıyaman'a ve bölge insanlarına Ünye den selam sevgi ve saygılar...

Bu yazı toplam 722 defa okunmuştur

Anasayfa