Ülke, ve Dünya Kadınla Özeldir...

Ahmet Yenin 2023-01-13 08:13:21

Ülke, Ünye ve tüm dünya varlık sebebimiz kadınlar ile huzura ve refaha kavuşacaktır.

Yüce Allah yarattığı insan dili dini ırkı ve rengi ne olursa olsun varlık sebebimiz kadına bizleri nesilden nesle taşıması için en önemli özellik olan doğurma çoğaltma özelliği vermiş.

Bu yüzden biz erkekler, varlık sebebimiz kadınlar için  ne yaparsak yapalım, ne düşünürsek düşünelim varlık sebebimiz kadın öndedir.

Çünkü kadın eş, Kadın ana, kadın koca, Kadın baba, Kadın dede, anne anne, kadın baba anne kısaca kadın güç, kadın sevgi ve şefkat abidesi,Kadın her şey. Aslında biz erkekler bunun farkında...

Bu gerçeği bilerek yaşayan ülkeler ve insanlar varlık sebebimiz kadınların okuyup öğrenmelerine ilim bilim sanat tahsil ederek kendilerini değiştirmelerine, en önemli sermayeleri olan aklını geliştirmelerine bu kızımızın okuyup öğrenmesine önem verildiği gibi daha çok önem verirler...

Kısaca ülke, Ünye ve tüm dünya varlık sebebimiz tabii okumuş, öğrenmiş, ilim, bilim sanat tahsil ederek kendini yetiştirmiş, değiştir i ve en önemlisi sermayesi olan aklını geliştirmiş özde kadınla özel, özde kadınla bir başla güzeldir.

Yüce Allah ülkeyi, ve dünyayı huzura ve refaha Kavuşturacak  varlık sebebimiz özde kadınların ülkede,  ve dünyada sayısını artırsın. Amin.

Bu yazı toplam 493 defa okunmuştur

Anasayfa