KAZALARA KURBAN VERMEYELİM

Ahmet Yenin 2022-12-21 07:55:34

Kavşağın Düzenlenmesi İçin İlla Ölümlü Kaza mı Yaşanmalı...

Yıllardır ve halen daha defalarca ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların yaşandığı Ünye ilçe Tarım ve Orman müdürlüğü önünde 19 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 21.00 sularında  Motorbisiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayati tehlikesinin olmadığı ifade edilen Motorbisiklet sürücüsü çağrılan ambulans ile kaldırıldığı Ünye devlet hastanesinde tedaviye alındı.

Edinilen bilgiye göre,aynı noktada defalarca ölümlü yaralamalı ve genelliklede maddi hasarlı kaza meydana geliyor diye yöre sakinleri Ünyeli yetkilileri söz konusu alandaki kazaların önüne geçmeleri hususunda verdikleri yazılı dilekçelerine derhal önlem aldırıyoruz demelerine rağmen önlem alınmadığı için bir kaza daha yaşandı.

Allah'tan can kaybımız yok.Olayı motor sürücü hafif yaralı olarak ama maddi hasarla atlattık.Biz son olarak Ordu Büyükşehir Ünye yetkilisi Erkan Koç kardeşimize  buraya hız kesici konularak olası kazaların önüne geçilsin diye yazılı dilekçe verdik.Sonuç yine vahim.Halen daha ilgilenen yok.

Belli saatten sonra Akkuş Niksar caddesinde aşırı sürat yaparak kazaya davetiye çıkaran sorumsuz sürücülerde çok var Ünyede ne yazık ki..

Her an her dakika kazaya davetiye çıkaran Ünye Tarım orman ilçe müdürlüğü önündeki ölüm kavşağı ile Ünyeli seçilmiş ve atanmış idarecilerin ilgilenmesi için daha kaç insanımızı kazalara kurban vermeliyiz "dediler.

Bu yazı toplam 466 defa okunmuştur

Anasayfa