![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni zam, bugünden itibaren pompaya yansıtıldı. Artışla birlikte özellikle LPG’li araç kullanıcıları ceplerinden daha fazla ödemek zorunda kalacak.
⛽ Kurşunsuz benzin (95 oktan): 54,62 TL
⛽ Motorin (dizel): 56,07 TL
⛽ LPG (Otogaz): 27,00 TL civarında (zam öncesi: 25,82 TL)
Yeni zamla birlikte LPG’nin litre fiyatı yaklaşık olarak 27 TL seviyesine yükseldi. Uzmanlara göre bu artış, hem şehir içi ulaşımı hem de ticari taşımacılığı doğrudan etkileyecek.
Enerji piyasalarındaki dalgalanmalar ve döviz kurundaki yükselişin etkisiyle akaryakıt fiyatları son aylarda art arda zam görmeye devam ediyor. Sürücüler ise her yeni haftaya “acaba bu kez ne kadar artacak?” endişesiyle başlıyor.
Sektör temsilcileri, petrol fiyatlarının uluslararası piyasalarda yükselmesi ve döviz kurundaki oynaklık nedeniyle ilerleyen günlerde yeni zamların da kapıda olabileceğini belirtiyor.
Ordu’da LPG’li araç kullanan birçok vatandaş, zamma tepki gösterdi. Günlük işe gidip gelmek için aracıyla yola çıkan esnaf ve çalışanlar, artık araçlarını daha az kullanmayı düşündüklerini dile getiriyor.
Bir sürücü, “LPG’li araç kullanarak tasarruf ediyorduk, şimdi o da kalmadı. Araba kullanmak artık neredeyse lüks oldu” diyerek artan maliyetlerden yakındı.
![]() Altınordu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı |
![]() Ordu’dan Silivri’ye: Özeller’in Yargı Süreci Başlıyor |
![]() Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi |
![]() Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi |
![]() Anahtar Parti’den İktidar Mesajı: “Emin Adımlarla Yürüyoruz” |
![]() 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü: Can Dostlarımız İçin Farkındalık Zamanı |
![]() Ordu’da Yeni Klasik: Kuzey Yıldızı ile Denize Açılmak! |
![]() Ordu’da Akaryakıta Yeni Zam Dalgası: LPG’ye 1,18 TL Zam Geldi! |
![]() Kantinler Mercek Altında |
![]() Grip Salgınına Karşı En Etkili Kalkan: Aşı |