
Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısında alınan karara göre, şehit aileleri ve gaziler, belediyeye ait Kertil Sosyal Tesisleri’ndeki kafe, restoran ve konaklama hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci başkanlığında gerçekleşen Ekim ayı olağan meclis toplantısında alınan karar, meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi. Karara göre, vatani görevini yaparken şehit düşen kahramanların yakınları ile gaziler, Kertil Sosyal Tesisleri’nde verilen tüm hizmetlerde yüzde 30 indirim hakkı kazanacak.
Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı İsa Demirci, şehit yakınları ve gazilere destek olmanın kendileri için bir sorumluluk ve vefa borcu olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Belediye meclis üyelerimizin katılımıyla Ekim ayı olağan meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bu ülkenin en kıymetli değerleridir. Bugün aldığımız kararla belediyemizin sosyal tesislerinden artık yüzde 30 indirimli yararlanabilecekler. Onların yaşamını kolaylaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapmak boynumuzun borcudur.”
Belediye olarak şehit yakınları ve gazilere yönelik desteklerinin süreceğini belirten Başkan Demirci, sözlerini şöyle tamamladı:
“Vatanımız için canlarını ortaya koyan kahramanlarımız ve onların kıymetli aileleri için elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz. Bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Akkuş Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız.”
Belediyenin aldığı bu karar, ilçe halkı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından da büyük takdir topladı. Sosyal sorumluluk anlayışıyla atılan bu adımın, diğer belediyelere de örnek olması bekleniyor.
![]() YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ |
![]() EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ |
![]() Gece Yarısı Zammı Yolda |
![]() EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!” |
![]() 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı |
![]() “Cumhuriyetimizin Kazanımları” |
![]() 102. yıl coşkusu |
Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı |
![]() Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı |
![]() Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi |