![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yerlikaya, bu tarihten sonra başvuru yapan vatandaşların indirimli ücretlerden faydalanamayacağını ve yenileme bedelinin yaklaşık 15 bin TL olacağını açıkladı.
Sosyal medya hesabından vatandaşlara çağrıda bulunan Bakan Yerlikaya, “Lütfen nüfus müdürlüklerimizden randevumuzu alalım, eski belgelerimizi yenileyelim” dedi.
Yerlikaya, Temmuz ayında eski tip sürücü belgelerini değiştirmek için 1 milyon 424 bin 516 başvuru yapıldığını, bu dönemde günlük ortalama 64 bin 750 belgenin değiştirildiğini söyledi. Ancak süre uzatım kararının ardından başvuru sayılarında dikkat çekici bir düşüş yaşandı.
Ağustos ayında toplam 96 bin 134 başvuru yapılırken, bu sayı Eylül ayında 60 bin 703’e kadar geriledi. Günlük ortalamalar ise sırasıyla 4 bin 577 ve 2 bin 890 olarak kaydedildi.
31 Ekim 2025 sonrasında eski tip sürücü belgeleri geçerliliğini yitirecek. Bu tarihten itibaren belge yenilemek isteyen vatandaşlar hem cezalı ücretle karşılaşacak hem de ek işlemler yapmak zorunda kalacak.
![]() Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor |
![]() Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor |
![]() Traktör Kullanamayan Fındıkçıya Mazot Kredisi |
![]() AK Parti Ordu İl Başkanlığına Samet Özdemir Atandı |
![]() Mahmut Özer’den Altınordu’ya Dev Projeler |
![]() ALTINORDU ŞAHİNCİLİ’DE YENİ ALTERNETİF GÜZERGAH |
![]() Vali Erol, ÇED Başvurularını Yerinde Değerlendirmeye Devam Ediyor |
![]() AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR |
![]() “GÖLKÖY’ÜMÜZÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK” |
![]() BAŞKAN GÜLER’İN VİZYONU |