![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce 10 kişilik bir odada gerçekleştirilen nikah işlemleri, artık 80 kişilik nezih bir salonda gerçekleşiyor.
Geçtiğimiz yıl Belediye Hizmet Binası’nın 1. katında hizmete giren Yeni Nikah Salonu, ferah mimarisi, gelin-damat odası, bekleme alanı ve görsel sunum ekranlarıyla adeta bir davet alanına dönüştürüldü. Şimdiye kadar 780 çift, hayatlarının en özel “evet”ini bu salonda söyledi.
Küçük Bir Oda, Büyük Hayallerle Başlayan Değişim
Belediye yönetimi göreve geldiğinde nikah işlemlerinin dar bir odada yapıldığını belirterek, bu durumun çiftlerin en anlamlı günlerine yakışmadığını vurgulamıştı. Kolları sıvayan Altınordu Belediyesi, kısa süre içinde modern ve estetik detaylarla donatılmış yepyeni bir nikah salonunu hizmete açarak bu eksikliği giderdi.
Altınordu Belediye Başkanı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Göreve geldiğimizde, nikah işlemleri 10 kişilik bir Encümen Salonu’nda yapılıyordu. Bu alanın çiftlerimizin en özel anlarına tanıklık edecek nitelikte olmadığını gördük. Şehrimize yakışır bir nikah salonunu hizmete almanın mutluluğunu yaşıyoruz.”
Yeni Nikah Salonu, Şehrin Yeni Simgesi Olma Yolunda
Sade tasarımı ve kullanıcı dostu yapısıyla dikkat çeken salon, sadece çiftlerin değil, ailelerin ve davetlilerin de beğenisini topluyor. Özellikle gelin-damat odası gibi detaylar, çiftlere bu özel günlerinde rahatlık ve ayrıcalık sunuyor.
![]() Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor |
![]() Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor |
![]() Traktör Kullanamayan Fındıkçıya Mazot Kredisi |
![]() AK Parti Ordu İl Başkanlığına Samet Özdemir Atandı |
![]() Mahmut Özer’den Altınordu’ya Dev Projeler |
![]() ALTINORDU ŞAHİNCİLİ’DE YENİ ALTERNETİF GÜZERGAH |
![]() Vali Erol, ÇED Başvurularını Yerinde Değerlendirmeye Devam Ediyor |
![]() AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR |
![]() “GÖLKÖY’ÜMÜZÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK” |
![]() BAŞKAN GÜLER’İN VİZYONU |