![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ordu’nun Akkuş ilçesine bağlı Kurtboğazı Mahallesi’nden Mehmet Efiloğlu’nun kızı Havva Aydın’ın üç oğlu ve gelini, tatil için gittikleri Antalya’da trafik kazası geçirdi.
Kazada üç kardeşten Sinan Aydın olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer kardeşi Serkan Aydın ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada araçta bulunan diğer kişiler ise yaralandı.
Ani vefatlarıyla sevenlerini kahreden iki kardeşin cenazeleri, dün İstanbul Kartal Uğur Mumcu Mahallesi Adnan Kahveci Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kurtköy Mezarlığı’na defnedildi.
Bu acı olay, hem ailelerini hem de yakın çevrelerini derinden etkiledi. Aileye ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.
![]() Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor |
![]() Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor |
![]() Traktör Kullanamayan Fındıkçıya Mazot Kredisi |
![]() AK Parti Ordu İl Başkanlığına Samet Özdemir Atandı |
![]() Mahmut Özer’den Altınordu’ya Dev Projeler |
![]() ALTINORDU ŞAHİNCİLİ’DE YENİ ALTERNETİF GÜZERGAH |
![]() Vali Erol, ÇED Başvurularını Yerinde Değerlendirmeye Devam Ediyor |
![]() AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR |
![]() “GÖLKÖY’ÜMÜZÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK” |
![]() BAŞKAN GÜLER’İN VİZYONU |