Ankara Hukuk Fakültesi Kayseri'de Buluştu..

Av. İhsan Yeşilyurt tarafından 1993 başlatılan 77 Ankara Hukuk Fakültesi Mezunları etkinliği Kayseri'de gerçekleşti.

Ankara Hukuk Fakültesi 77 mezunları her yıl kendi aralarında belirledikleri ağa ile ülkenin değişik illerinde bir araya gelip  o ili tanımak ve kendi aralarında kaynaşmak için toplanıyor. Bu yıl da mezunlar Kayseri’de buluştu.

Av. İhsan Yeşilyurt’un 1993 yılında kendi gayretleri ile arkadaşlarına ulaşıp onları ilk olarak Ankara da  bir araya getirerek ilk adımı attı.

İlk toplantıdan sonra mezunlar her toplantı sonunda belirledikleri ağanın davetine katılıp bu ritüeli devam ettiriyor. Bu güne kadar 31 defa bir araya gelen mezunlar 32’ncide Kayseri’de bir araya geldi. Avukat Hüsniye Vezir, kendi  ağalığında  hafta sonu Kayseri’de arkadaşlarını misafir etti. Bu misafirlik sırasında  Ankara Hukuk Fakültesi 77 mezunlarına küçük bir Kayseri turu düzenleyerek şehrin bazı tarihi ve doğal güzelliklerini tanıttı. Ayrıca  yöresel yemekleri ikram etti. Bir sonraki gün ise  Kapuzbaşı Şelalleri’ne gidildi ve gece düzenlenen balodan sonra mezunlar Kayseri’den memnun ayrıldı.

Avukat İhsan Yeşilyurt, grup adına teşekkürlerini iletip, bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını her yıl sağlıklarının elverdiği müddetçe kendi aralarında toplanarak hem geçmişi yeniden yaşamak, kaybettiklerini yad etmek ve arkadaşlarının yanında olduklarını göstermek için bir araya geleceklerini tekrarladı.

HABER MERKEZİ


Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor

Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor

Traktör Kullanamayan Fındıkçıya Mazot Kredisi

AK Parti Ordu İl Başkanlığına Samet Özdemir Atandı

Mahmut Özer’den Altınordu’ya Dev Projeler

ALTINORDU ŞAHİNCİLİ’DE YENİ ALTERNETİF GÜZERGAH

Vali Erol, ÇED Başvurularını Yerinde Değerlendirmeye Devam Ediyor

AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR

“GÖLKÖY’ÜMÜZÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK”

BAŞKAN GÜLER’İN VİZYONU
Anasayfa