BAŞKAN TEPE’DEN 52 ORDUSPOR’A TAM DESTEK VE TEŞEKKÜR

Altınordu Belediyesi, İstanbul’da oynanan Play-Off Final müsabakasını Altınordu’ya taşıdı.

İstanbul’da oynanan ve 52 Orduspor’un mücadele ettiği final mücadelesine gidemeyen vatandaşlar ve futbolseverler için belediye önüne dev ekran kuruldu. Yüzlerce vatandaşın takip ettiği mücadeledeki heyecan, Altınordu’da da yaşatılmış oldu.
TFF 3’üncü lig Play-Off Final müsabakasında Ordu temsilcisi 52 Orduspor, Ali Samiyen Spor Kompleksi Rams Park Stadı’nda Çimentaş Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Altınordu Belediyesi, İstanbul’da oynanan müsabakaya gidemeyen mor-beyazlı taraftarlar için belediye hizmet binası önünde dev ekran kurdu. Mücadeleyi takip etmek isteyen yüzlerce futbolsever, belediye önüne akın etti. Saniye saniye karşılaşmayı takip eden taraftarlar, büyük heyecan yaşadı.
Sezon boyunca bütün müsabakalarda yer alarak temsilcimize destek olan Tepe, play-off karşılaşmalarında da deplasman müsabakalarına giderek büyük takdir toplamıştı. Ayrıca Başkan Tepe, İstanbul’a gitmek isteyen taraftarlar için de 5 otobüs desteğinde de bulundu.
‘BU ŞEHRE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR’
Final mücadelesini stattan takip eden Başkan Tepe, Elazığ ekibinin 3-0’lık üstünlüğü ile sona eren müsabakanın sonrasında açıklamalarda bulundu. Tepe, “Bu kente şampiyonluk yakışır. Canın sağ olsun Mor-Beyazım. En kötü günde de yine şehrimiz diyoruz, yine Orduspor diyoruz. Bu sene değilse bile elbet bir gün… Sezon boyunca tüm imkanlarını seferber ederek cesurca mücadele veren 52 Orduspor FK’nın tüm oyuncularına, teknik kadrosuna, Şükrü Bodur başkanım başta olmak üzere tüm yönetime ve küçüğüyle büyüğüyle Mor-Beyazlı renklerin peşinde koşan tüm taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.


"Toprağın Sana Yeter" Uygulaması Verim Arttırıyor!..

Bugün "Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü"

Kabadüz'de Kaza: 5 Yaralı

Ordu'da kent bayramlaşması düzenlendi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı Paylaşımı...

Özgür Özel, CHP'nin Eski Genel Başkanlarıyla Buluştu..

Mustafa Öğretmen Alkışlarla Uğurlandı..

Ünye Bayrama Hazır!..

Ankara-Samsun Karayolu Yoğunlaştı..

Dikkat, trafik çok yoğun!..
Anasayfa