TEMİZLİK İŞLERİ SAHADA

Altınordu Belediyesi, hafta sonlarında da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi, hafta sonlarında da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Altınordu Belediyesi ekipleri, şehir genelindeki olumsuzlukları ortadan kaldırmak için var gücüyle çalışıyor. 

Altınordu Belediyesi, hafta içinde olduğu gibi hafta sonunda da çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mahallelerde yol yıkama ve süpürme çalışması yapan ekipler, kentin temiz bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Şehir genelinde temizlik çalışması başlatan ekipler, bugün park ve bahçe temizliği yaptı. Bucak ve Bahçelievler mahalleleri başta olmak üzere birçok mahallede hummalı çalışmalar yürüten ekipler, tehlike arz eden ağaçların da budamasını gerçekleştirdi. Yapılan bu çalışmalarla da kentteki olumsuzlukların önüne geçiliyor.

'EKİPLERİMİZ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SAHADA'

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, tertemiz bir şehir anlayışıyla çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Ekiplerimiz gece-gündüz demeden mahallelerimizde çalışmalar yürütüyor. Yaptığımız bu çalışmalarla vatandaşlarımızın daha temiz bir şehirde yaşamasını arzuluyoruz. Bundan sonra da tüm  mahallerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaşanılabilir bir Altınordu için var gücümüzle çalışacağız. Personellerimizin yürüttüğü çalışmalardan da halkımızın ne kadar memnun olduğunu görüyoruz. Şehrimiz için özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.


Kabadüz'de Kaza: 5 Yaralı

Ordu'da kent bayramlaşması düzenlendi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı Paylaşımı...

Özgür Özel, CHP'nin Eski Genel Başkanlarıyla Buluştu..

Mustafa Öğretmen Alkışlarla Uğurlandı..

Ünye Bayrama Hazır!..

Ankara-Samsun Karayolu Yoğunlaştı..

Dikkat, trafik çok yoğun!..

Fırtına Nedeniyle Bazı Bölgelerde Denize Girmek Yasaklandı..

Çamaş'ta Kaza: 4 Yaralı
Anasayfa