YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri özel sanayi sitesinde yapımı devam eden yeni iş yerlerinin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için yağmur suyu hattı çalışmalarını sürdürüyor.

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri özel sanayi sitesinde yapımı devam eden yeni iş yerlerinin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için yağmur suyu hattı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Özel Sanayi Sitesi ve Kurtuluş Mahallesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

“BÖLGE EKONOMİSİNE ÖNEMLİ BİR KATKI SUNACAĞIZ”

Özel Sanayi Sitesinde devam eden yağmur suyu hattı yapım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kibar, “Göreve geldiğimiz günden bugüne sorunsuz bir üstyapı ve altyapı için canla başla çalışıyoruz. Ekiplerimiz bugünde Küçük Sanayi Sitesinde yağmur suyu hattı çalışmalarına devam ediyor. Fatsa Özel Sanayi Sitemiz bölge ekonomisine katkı sağlayan önemli bir ticaret merkezi olarak büyümeye devam ediyor aynı zamanda esnaflarımız için önemli bir yatırım fırsatı sunuyoruz. Özel Sanayi Sitemizde toplamda 99 yeni iş yerini esnaflarımıza kazandırıp, bölgenin ekonomisine önemli bir katkı sunacağız. Şimdiden güzel ilçemize hayırlı olsun. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Tüm ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

  Başkan Kibar, “Birlik beraberlik ve esnafın zanaatkârlığı sayesinde her geçen gün büyüyen ve gelişen Özel Sanayi Sitesi iş yerleri aynı zamanda esnaflarımız için önemli bir yatırım fırsatı olacak. Ben şimdiden şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.


Kabadüz'de Kaza: 5 Yaralı

Ordu'da kent bayramlaşması düzenlendi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı Paylaşımı...

Özgür Özel, CHP'nin Eski Genel Başkanlarıyla Buluştu..

Mustafa Öğretmen Alkışlarla Uğurlandı..

Ünye Bayrama Hazır!..

Ankara-Samsun Karayolu Yoğunlaştı..

Dikkat, trafik çok yoğun!..

Fırtına Nedeniyle Bazı Bölgelerde Denize Girmek Yasaklandı..

Çamaş'ta Kaza: 4 Yaralı
Anasayfa