OKULLAR CADDESİ YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI

Başkan Tepe, Verdiği Sözleri Bir Bir Yerine Getiriyor

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, seçim döneminde verdiği sözleri hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Tepe, geçtiğimiz dönem trafiğe kapatılan ve vatandaşların mağduriyet yaşamasına neden olan Okullar caddesini yeniden trafiğe açtı.
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, seçim döneminde en çok üzerinde durduğu soruna neşteri vurdu. Belediye hizmet binası yanında bulunan ve geçtiğimiz dönemde trafiğe kapatılan Okullar caddesinde revize gerçekleştirilerek, trafiğe kapanan yol tekrar ulaşıma açıldı. Tek yön olarak araç geçişlerinin sağlandığı yol; Şahincili, Subaşı ve Yenimahalle üzerinden Karadeniz Sahil Yolu ve sahil hattına doğrudan ulaşım sağlanmasına imkân vererek, bölgedeki trafik yükünü azaltacak.

‘VATANDAŞIMIZIN SESİNE KULAK VEREREK ÇÖZÜM İÇİN HAREKET GEÇTİK’

Yolun yeniden trafiğe açılması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Sokak sokak, cadde cadde gezerek halkımızın sorunlarını dinledik ve bu sorunları dile getirerek kazandığımız takdirde atacak olduğumuz adımları kamuoyuyla paylaştık. Bugün bu doğrultuda bir adım atarak seçim döneminde verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz dönemde Okullar caddesinin trafiğe kapatılması vatandaşlarımız için büyük bir mağduriyet oluşturdu. Seçim gezilerimizde en çok yakınılan konulardan biri buydu. Bu konuyu sıklıkla dile getirerek yolu yeniden trafiğe açacağımızı belirtmiştik. Üstelik bu çalışmamızı ‘İlk 100 Günde Gerçekleştireceklerimiz’ şeklinde kamuoyuyla ayrıca paylaşmıştık. Sorunlara geliştirdiğimiz çözümlerle halkımızın yüksek oranda desteğiyle seçildik. Bugün de çözüm önerilerimiz doğrultusunda gerekli adımları atıyoruz” dedi.


Kabadüz'de Kaza: 5 Yaralı

Ordu'da kent bayramlaşması düzenlendi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı Paylaşımı...

Özgür Özel, CHP'nin Eski Genel Başkanlarıyla Buluştu..

Mustafa Öğretmen Alkışlarla Uğurlandı..

Ünye Bayrama Hazır!..

Ankara-Samsun Karayolu Yoğunlaştı..

Dikkat, trafik çok yoğun!..

Fırtına Nedeniyle Bazı Bölgelerde Denize Girmek Yasaklandı..

Çamaş'ta Kaza: 4 Yaralı
Anasayfa