Gençler, Gençlik Kampı'na Başvurmakta Gecikmeyin!

2024 yılı Gençlik Kampları ulusal kamp dönemi başvurularının 7 Haziran 2024 tarihine kadar yapılabileceği açıklandı. İşte, Gençlik Kampları hakkındaki tüm soruların cevapları!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Gençlik Kampları için başvurular devam ediyor.

Ordu’dan kamp başvurusu yapacak gençlerin Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Birimi, Altınordu, Fatsa ve Ünye’de bulunan gençlerin ise ilçelerindeki Gençlik Merkezlerine giderek başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgi alabilecekleri açıklandı.

GENÇLİK KAMPI NEDİR?

Gençlik Kampları, Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş tesislerdir. 

ÜCRETLİ Mİ?

Gençlik Kamplarına katılım sağlayan tüm gençlerimiz ücretsiz faydalanmaktadır.

AMACI NEDİR?

Gençlik Kamplarının amacı başta maddi imkânı kısıtlı gençler olmak üzere yurt içi ve yurt dışında yaşayan gençlerin sosyal, kültürel, zihinsel ve bedensel, gelişimlerini sağlamak ve serbest zamanlarını en uygun şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmaktır. Ayrıca gençlere özgüven duygusu ve planlı yaşam alışkanlığı kazanımı konusunda destek olmayı hedefleyen bir etkinlik olup gençlerin sporun çeşitli duygularıyla tanışmasına katkı sağlar, gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalarda bulunur, milli ve manevi değerler ile etik ve insani değerler konusunda farkındalığını arttırır.

KAMPTA NELER YAPILIYOR?

Gençlik Kamplarında badminton, aqua park, yat gezisi, sokak oyunları, sosyal ve kültürel gezi ve aktiviteler, tiyatro, müzik, voleybol, basketbol, futbol, kitap okuma, halk oyunları, el sanatları, tırmanma duvarı, yüksek ip parkuru, flyfox, macera parkuru, paintball, kano, dağ bisikleti, Oryantiring, okçuluk, at biniciliği, mini golf, rafting gibi çeźitli aktiviteler yer alıyor.

HANGİ İLLERDE DÜZENLENİYOR?

Gençlik Kampları, 35 farklı ilde bulunan 13 deniz, 37 doğa kamp alanında gençlere hizmet veriyor.

SON BAŞVURU TARİHİ

Gençlik Kamplarına son başvuru tarihi 7 Haziran 2024'tür.

GENÇLİK KAMPLARINA KATILMAK İÇİN KAÇ YAŞINDA OLMAK GEREK?

Gençlik Kamplarına 12-15 yaş ve 16-25 yaş grubunda yer alan genç bireyler başvuruda bulunabiliyor.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

GSB Gençlik Kampı başvuruları e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvurular için ilgililerin e-Devlet hesabından giriş yaparak başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.

HABER: Mehmet Emin Danış


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı Paylaşımı...

Özgür Özel, CHP'nin Eski Genel Başkanlarıyla Buluştu..

Mustafa Öğretmen Alkışlarla Uğurlandı..

Ünye Bayrama Hazır!..

Ankara-Samsun Karayolu Yoğunlaştı..

Dikkat, trafik çok yoğun!..

Fırtına Nedeniyle Bazı Bölgelerde Denize Girmek Yasaklandı..

Çamaş'ta Kaza: 4 Yaralı

“Birlik ve Beraberlik İçin Kucaklaşalım”

Genç Boksörler Avrupa’da Şampiyonluk Peşinde
Anasayfa