TABİAT PARKI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, doğaya uyumlu bir şekilde çevre düzenlemesi tamamlanan, doğanın içinde saklı kalmış bir cennet olan Gaga Gölü Tabiat Parkı’nın açılışı bugün düzenlenen program ile gerçekleşti.

Programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ak Parti İl Başkanı Selman Altaş, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, çevre İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Program Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterileri ile başladı. Ardından Fatsa Belediye Başkanı Sn. İbrahim Etem Kibar ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’in konuşmaları ile devam etti. Daha sonra dualar eşliğinde kurdele kesimi gerçekleştirildi. Kano, yelken ve bot gösterileriyle program sona erdi.
“GAGA GÖLÜ ŞEHRİMİZİN EN ÖNEMLİ TURİZM DESTİNASYONLARINDAN BİRİ”
Açılış konuşmalarında Gaga Gölü şehrimizin en önemli turizm destinasyonlarından biri diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Sayın Bakanımızın önderliğinde 5 yıllık süreçte Ordu’muzun 19 ilçesinde birbirinden önemli yatırımları siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu bağlamda Fatsa’da neler değişti diye kısaca bir özetlemek isterim. 5 yıllık süreçte Fatsa’mız yeni bir meydana, pazar yerine, çöp alanının kapatılmasına, OSKİ’nin Fatsa’ya gelmesine, Doğal Gaz’ın Fatsa da yüzde 99’a ulaşmasına gibi altyapıdan üstyapıya çok önemli problemlerinin çözüldüğü bir şehir haline geldi. Bu hizmetlerde desteklerini bizlerden esirgemeyen Sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerimi iletiyorum. Gaga Gölü Tabiat Parkımız tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
“BÜTÜN MESELE SİZLERİN GÖNLÜNDE BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK”
Gaga Gölü Tabiat Parkını Fatsa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Burası tıpkı bir kayalık olan kimsenin çoğu kişinin farkında olmadığı bir alandı. Fatsa adası gibi burayı da yeni bir destinasyon olarak hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bir dantel işler gibi buraya özen gösterdik. Fatsa’mıza, ilimize bütün komşu ilçelerimize hayırlı uğurlu olsun. Güzel hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Bütün mesele sizlerin gönlünde bir gönül köprüsünü kurabilmek. Önümüzde 5 sene var bu 5 seneyi güzel güzel doyasıya hep birlikte hizmetlerle dolduracağız. Hepinize teşekkür ediyorum. Gaga Gölü Tabiat Parkı vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı Paylaşımı...

Özgür Özel, CHP'nin Eski Genel Başkanlarıyla Buluştu..

Mustafa Öğretmen Alkışlarla Uğurlandı..

Ünye Bayrama Hazır!..

Ankara-Samsun Karayolu Yoğunlaştı..

Dikkat, trafik çok yoğun!..

Fırtına Nedeniyle Bazı Bölgelerde Denize Girmek Yasaklandı..

Çamaş'ta Kaza: 4 Yaralı

“Birlik ve Beraberlik İçin Kucaklaşalım”

Genç Boksörler Avrupa’da Şampiyonluk Peşinde
Anasayfa