1 Ton 57 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

17 ilde yapılan "Narkoçelik-18" operasyonlarında 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik 17 ilde düzenlenen "Narkoçelik-18" operasyonlarında 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiğini, 272 uyuşturucu satıcısının da yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonların Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Adana, Antalya, Aydın, Ağrı, İstanbul, Diyarbakır, Edirne, Nevşehir, Çankırı, İzmir, Osmaniye, Hatay, Çanakkale, Bingöl, Elazığ, Erzincan ve Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlendiğini belirtti.

210 ekip ve 865 jandarma personelinin görev aldığı operasyonlarda 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiğini, 272 uyuşturucu satıcısının da yakalandığını kaydeden Bakan Yerlikaya, 

"Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

AA


ORDU'DA VEFAT EDENLER

Ordu’da Yeni Haftada Fındık Fiyatları

40 YILLIK ÖZLEM SONA ERDİ

Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı

BAŞKAN TAVLI BAŞKENT’TE TEMASLARDA BULUNDU

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Muhteşem geri dönüş! Filenin Sultanları, ABD'yi devirdi

Ünoff Iğdır'da 3'üncü Oldu

SANAT GECESi MUHTEŞEMDi…

Yağız Kaan Erdoğmuş Satrançta Büyük Usta Oldu!
Anasayfa