AKKUŞ’TA YOLLARIN STANDARDI YÜKSELİYOR

ilçe ekonomisine can veren Karaçal’ı Gökçebayır mahallesine bağlayan yolda genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

16 KM’LİK KARAÇAL-GÖKÇEBAYIR BAĞLANTI YOLU GENİŞLETİLİYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş’un en fazla nüfus yoğunluğuna sahip mahallelerinden birisi olan, tarım ve hayvancılık faaliyetleriyle ilçe ekonomisine can veren Karaçal’ı Gökçebayır mahallesine bağlayan yolda genişletme çalışması gerçekleştiriyor.
Yapılacak çalışmayla mevcudu 3 metre olan yolun genişliği 8 metreye çıkarılacak ve standardı yüksek bir yapıya kavuşturulacak 16 km uzunluğundaki yol asfalt ve beton dökümü ardından modern görünümüyle halkın kullanımına sunulacak.
TOPLAM UZUNLUĞU 16 KM
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri toplam uzunluğu 16 km olan yolun 10 km’lik bölümünde genişletme çalışmalarını tamamlandı ve Gökçebayır mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1 km’lik kısımda beton dökümü gerçekleştirildi.
GENİŞLİK ORTALAMA 8 METREYE ÇIKARILIYOR
Kalan 6 km’lik kısımda yol genişletme çalışmalarına devam eden ekipler, mevcut hali 3 metre olan yolu ortalama 8 metre genişliğinde standardı yüksek bir görünüme kavuşturacak. Onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolda beton ve asfalt çalışması gerçekleştirilecek.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin yoğun olarak yürütüldüğü ve bu anlamda Akkuş’u besleyen önemli bir mahalle konumunda olan Karaçal’da sürdürülen çalışmalar vatandaşları memnun etti.
Ulaşımda yaşanan sıkıntıları gidermek adına çalışmalara başlayan Başkan Güler ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, “Bizler ilçede yoğun olarak tarım ve hayvancılık faaliyetleri yürütüyoruz. Bu faaliyetlerimizden gelir etmek için yol bizim için son derece önemli. Öncesinde araçlarımızla geçmekte zorluk çektiğimiz yolumuz genişletilerek ulaşım daha kolay bir hale getiriliyor. Bizleri bu hizmete kavuşturan Başkanımız Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


“ÇEVRE KİRLİLİĞİ TÜM İNSANLIĞIN ORTAK PROBLEMİDİR”

Türkiye'de yaklaşık 6 milyon kişi çipli kimlik kartına geçmedi

ALTINORDU “YAZA MERHABA” DEDİ

OTSO İLE ODÜ TURİZM İŞBİRLİĞİ İÇİN BULUŞTU

KGK Başkanı Dim ''Yanlıştan dönülsün''

FATSA BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA ÇÖP ÇIKARMA SAATLERİ UYARISI

BAŞKAN GÜLER’DEN TAM DESTEK

Düşük Ayarlı Altına Dikkat!

Ordu'da Freni Boşalan Araç Bahçeye Düştü

Altınordu'da 2 Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı
Anasayfa