“TURU GEÇECEĞİMİZE İNANCIMIZ TAM”

TFF 3.Lig 1.Grup Play-Off 2.Tur maçında Yeni Ordu Stadyumu'nda Ayvalıkgücü Belediyespor ile 1-1 berabere kalan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde maçın ardından basın açıklaması yaptı.

TFF 3.Lig 1.Grup Play-Off 2.Tur maçında Yeni Ordu Stadyumu'nda Ayvalıkgücü Belediyespor ile 1-1 berabere kalan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde maçın ardından basın açıklaması yaptı.

52 Orduspor Futbol Kulübü'nden yapılan basın açıklamasında ''Play Off 2.Tur 1.müsabakasında Ayvalık gücü Belediyespor ile kendi saha ve seyircimiz önünde 1-1 beraberlikle sahadan ayrıldık. 10 Mayıs Cuma deplasmanda karşılaşacağımız rövanş müsabakası için takımımız hızla çalışmalarına başlamıştır. Tüm inancımız Tur’u geçerek şehrimize geri dönmektir. Yine en büyük teşekkürü taraftarlarımıza etmek istiyoruz. Tribünleri doldurarak ve tüm maç boyunca desteklerini arttırarak devam eden taraftarlar yanımızda olduğu sürece biz bu şehri sporda üst liglere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Müsabakamızda bizleri yalnız bırakmayan Ordu Milletvekilleri Naci Şanlıtürk, Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, Cemal Enginyurt’a Ordu Valisi Muammer Erol’a, Ordu Emniyet Müdürü Atilla Aksoy’a, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’ya, Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi’ye, Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Bahadır Baş ve Hamdi Salih Kalyoncu’ya, spor kulüp başkanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, teşekkür ederiz.'' denildi.  


ATATÜRK’ÜN MAKAM ARACI BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE SERGİLENDİ

‘’105 YILDIR YÜKSELTiYORUZ’’

YILMAZ: ALIN TERİNE YAPILAN ÖDEMELER İSRAF DEĞİLDİR!

ORDU'DA ENGELLİLER HAFTASI UNUTULMADI

“TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA COŞKU VAR”

GENÇLER TUĞÇE KANDEMİR KONSERİYLE COŞTU

19 MAYIS PAZAR ORDU'DA HAVA

Yargıtay'dan ATM'den hırsızlık kararı

BALONLAR TÜRK BAYRAKLARIYLA UÇTU

ATATÜRK'Ü TEMSİL EDEN BAYRAK KARAYA ÇIKARILDI
Anasayfa