BELGELER TAKDiM EDiLDi

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2020-2021 eğitim öğretim yılında Teknofest, Tübitak, e-Twinning, Erasmus, Patent ve diğer proje yarışmalarına 73 proje ile katılım sağlayarak emek veren öğrenci, öğretmen ve velileri ödü

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2020-2021 eğitim öğretim yılında Teknofest, Tübitak, e-Twinning, Erasmus, Patent ve diğer proje yarışmalarına 73 proje ile katılım sağlayarak emek veren öğrenci, öğretmen ve velileri ödüllendirmek amacıyla belge takdim töreni düzenlendi. 

Konferans salonunda maske, mesafe ve hijyen koşullarına dikkat edilerek gerçekleştirilen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek, Şube Müdürü Sezayi Okutan, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gökhan Melikoğlu, okulun müdür yardımcıları, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı. 

Okçuluk kulübü tarafından ata sporu  okçuluk gösterisiyle başlayan törende İlçe Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek bir konuşma yaptı. Müdür , konuşmasında ulusal ve uluslararası projelere katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenleri tebrik edip başarılarının devamını diledi.  Müdürün konuşmasının ardından öğrenci, öğretmen ve velilerimize belgeleri takdim edildi.  

  


Nüfus Müdürlükleri Hafta Sonu Açık

EŞİT HİZMET, ADİL PAYLAŞIM

"MAHALLE SAKİNLERİMİN ELEKTRİK ARIZALARINI ÜCRETSİZ GİDERECEĞİM"

“SİZE SÜRPRİZLERİMİZ VAR, 31 MART’I BEKLEYİN”

EMEKLİLERE HIZLI TRENLERDE BAYRAM İNDİRİM

Mustafa Adıgüzel’den Büyük İddia!

ALTINORDU İTTİFAKIMIZDA HERKESİN OYUNA TALİBİZ

Türkiye yerel seçime gidiyor!

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

İLLERE GÖRE FINDIK FİYATLARI
Anasayfa