OKUL ZİYARETLERİ DEVAM ETTİ

Altınordu Kaymakam Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte eğitim faaliyetlerini incelemek amacıyla Altınfındık İlkokulunu ziyaret ettiler.

Altınordu Kaymakam Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte eğitim faaliyetlerini incelemek amacıyla Altınfındık İlkokulunu ziyaret ettiler.  Okul Müdürü Yusuf Akarsu ve Müdür Yardımcıları Hakan Baştuğ ve Okan Canbudak tarafından karşılanan Kaymakam, okul müdüründen okulun genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret etti. 

Yüz yüze eğitime başlayan öğrenci ve öğretmenlerimizle ile sohbet edip işlenen dersi izledi. Öğretmenler odasında öğretmenlerimiz ile bir araya gelen  Kaymakam, öğretmenlerimizle sohbet edip, görüş ve önerilerini dinledi. Okulumuzda yapılması planlanan çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi alan Kaymakamımız Sayın Erkan Karahan, okul yönetici ve öğretmenlerini özverili çalışmalarından dolayı tebrik edip, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sona erdirdi.

 


NÖBETÇİ ECZANELER

Türkiye’de Bir İlk Konser

Ordu’da Seferberlik ve Savaş Hazırlıkları Kurulu Toplandı

Ordu'da Otomobilin Çarptığı Yaya Vefat Etti

Şanlıtürk: “ODÜ’ye 1 Milyon 508 Bin Lira Kaynak Aktarıldı”

ORDU'DA VEFAT EDENLER

TÖREN'DEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ !

TUSAŞ’tan Derpem Bölgesine Savunma Sanayii Yatırımı…

Fahiş fiyat düzenlemesi geliyor! Cezalar can yakacak!

VATANDAŞLAR BU YENİLİKLERDEN ÇOK MEMNUN
Anasayfa